Siirry pääsisältöön
""

Työt jatkuvat Kansallisteatterissa, jossa valmistellaan uusia esitystaltiointeja. Ensi-iltojen siirroista ja uusista näytäntöaikatauluista kerrotaan heti, kun tietoa saadaan lisää. Kansallisteatteri noudattaa viranomaisten määräyksiä ja toimii niiden mukaisesti. Kansallisteatteri viestii tilanteesta verkkosivuillaan heti, kun uutta tiedotettavaa tulee.

Asiakkaita, joilla oli liput varattuina tai lunastettuina peruttuihin näytäntöihin, pyydetään olemaan yhteydessä Kansallisteatterin lippumyymälään tai ryhmämyyntiin 30.4.2021 mennessä.

Juha Mustanojan Diplomaatit, Harold Pinterin Ruokahissi ja Kari Heiskasen Kohtaamisten käsikirja, joiden oli määrä saada ensi-iltansa maaliskuussa, siirretään nyt toiseen ajankohtaan. Koronapandemiasta johtuvien perumisten takia Kansallisteatteri on siirtänyt kaikkiaan kahdeksan ensi-iltaa.

Kansallisteatterissa on työskennelty esitystoiminnan ollessa keskeytettynä ja valmistettu yleisölle digitaalisia sisältöjä. Nyt myynnissä ovat taltioinnit esityksistä Hitler ja Blondi sekä Tuohtumus. Maaliskuun puolivälissä taltiointina saataville tulee Kjell Westön Rikinkeltainen taivas, jonka on ohjannut Juhana von Bagh. Lisää digitaalisia esityksiä on luvassa kevään aikana sekä taltiointeina että livestriimeinä. Uutuuksia julkaistaan myös Äänikanavalla, kun podcastit, lukudraamataltioinnit ja runot saavat jatkoa. Äänikanavan sisällöt ovat kaikille ilmaisia.