Siirry pääsisältöön
""

Uudenmaan koronarajoitukset muuttuvat anniskelualueiden osalta sunnuntaina 28.11.2021. Kansallisteatterissa otetaan käyttöön koronapassi 28.11.2021. Kansallisteatterin näytäntöihin pääsee ensi sunnuntaista alkaen vain näyttämällä koronapassia ja todistamalla henkilöllisyyden. Näytäntöihin kannattaa saapua hyvissä ajoin.

Koronapassi

Koronapassi on edellytys sisäänpääsylle kaikille 16-vuotta täyttäneille.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus, jonka voi voit ladata Omakannasta. Lataathan passin valmiiksi verkko-osoitteessa omakanta.fi.

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.

Näytäntöihin kannattaa saapua ajoissa, sillä vahtimestarit tarkistavat koronapassit, henkilöllisyystodistuksen ja liput ovilla, joille saattaa muodostua ajoittain ruuhkaa.

Koronapassin voi näyttää mobiililaitteella tai ottaa mukaan tulosteena.

Jos minulla ei ole koronapassia, kuinka toimin?

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa koronapassia, voit siirtää teatterilippuvarauksesi eteenpäin. Ota yhteyttä lippumyymäläämme tai ryhmämyyntiimme viimeistään esitystä edeltävänä arkipäivänä.

Lippumyymälä

Puhelinnumero 010 733 1331 (ma-la 9-19)

Ryhmämyynti

Puhelinnumero 010 733 1332 (ma-pe 9-16)

Ajankohtaiset turvallisuusohjeemme löydät Turvallisesti Kansallisteatterissa -sivustolta.