Siirry pääsisältöön
""

Suomen Kansallisteatteri hakee keskusvahtimestaria vakituiseen työsuhteeseen ja useampia vahtimestareita tuntipalkkaiseen työsuhteeseen.

Keskusvahtimestari

Keskusvahtimestarina työskentelet henkilökunnan keskuksessa Kansallisteatterin pääkiinteistössä. Perustyöaika on ma-pe klo 14.30-21.30. Näytäntöiltoina työvuoron pituus määräytyy esitysten keston mukaan ja päättyy vasta yleisön poistuttua talosta. Tehtävääsi kuuluu henkilöliikenteen ja turvallisuuden valvonta, puhelinliikenne ja sekalainen toimisto- ja kiinteistötyö. Toimit osana Kansallisteatterin kiinteistöosastoa.

Edellytämme keskusvahtimestarilta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkieli on suomi, mutta asiakaspalvelun on hyvä sujua myös englannin kielellä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä kuukausipalkkainen 27.7.2022 alkaen. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Vahtimestari

Vahtimestarina työskentelet tilanteiden mukaan keskusvahtimestarin tai aulavahtimestarin sijaisena. Vahtimestarin työ on keskuspainotteista ja ajoittuu pääosin viikonlopun päivävuoroon (noin klo 7.30-14.30) ja iltavuoroon (noin klo 14.30-21.30). Lisäksi työhön kuuluu keskusvahtimestarin sairasloma- ja lomasijaisuudet. Aulavahtimestarin sijaista tarvitaan satunnaisiin päivänäytäntöihin ym. tilaisuuksiin vastaanottamaan ja ohjaamaan asiakaskulkua yleisötiloissa.

Arvostamme joustavuutta ja mahdollisuutta ottaa työtä vastaan myös lyhyellä varoitusajalla esim. sairastapauksissa.

Edellytämme vahtimestareilta asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkieli on suomi, mutta asiakaspalvelun on hyvä sujua myös englannin kielellä.

Työsuhde on tuntipalkkainen ja palkkaus Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävistä antaa kiinteistöpäällikkö Riikka Koskinen 17.-19.5.2022 klo 9.00-14.00 välisenä aikana, p. 010 7331 458. Hakemukset pyydetään toimittamaan viimeistään 25.5.2022 joko sähköpostilla osoitteeseen riikka.koskinen@kansallisteatteri.fi tai postitse Riikka Koskinen, Suomen Kansallisteatteri, Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki.