Siirry pääsisältöön
""

Suomen Kansallisteatteri on vailla viestintäpäällikköä nykyisen, tehtävässä pitkään viihtyneen päällikön siirtyessä uusiin haasteisiin tammikuussa 2022. Etsimme teatteriin ja taiteeseen intohimoisesti suhtautuvaa taidokasta viestijää osaksi luovaa ja ammattitaitoista työyhteisöä sekä esihenkilöksi pieneen viestinnän tiimiin. Viestintäpäällikön tehtävä Kansallisteatterissa on monipuolinen, itsenäinen ja innostava mahdollisuuksien paikka, joka tarjoaa myös haasteita. Kansallisteatterissa viestintäpäällikkö saa tehdä töitä Suomen parhaiden teatterintekijöiden kanssa.

Viestintäpäällikkönä Kansallisteatterissa

Kansallisteatterissa viestintäpäällikkö vastaa talon viestinnästä kokonaisvaltaisesti, tarttuu hommiin myös käytännön tasolla ja kykenee toimimaan rivakasti. Oman tiiminsä lisäksi viestintäpäällikkö toimii tiiviissä yhteistyössä markkinointipäällikön sekä johtoryhmän ja teatterin taiteellisen henkilökunnan kanssa. Hänellä tulee olla vahvaa näyttöä sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, kriisiviestinnästä ja vastuullisuusviestinnästä. Hän hallitsee myös sidosryhmäviestinnän. Viestintäpäällikkö vastaa muiden muassa mediatiedotteista ja lausunnoista. Hän vastaa yhdessä tiiminsä kanssa digitaalisesta viestinnästä ja tuntee sosiaalista mediaa. Viestintäpäällikkö järjestää tapahtumia sekä vastaa yhdessä tiimin kanssa Kansallisteatteri-lehden toimituksesta.

Sinulleko?

Etsimämme viestinnän ammattilainen on sujuvasanainen tekstintuottaja, jolla on jo kokemusta sekä monipuolisista viestinnän töistä että esihenkilön tehtävistä. Tehtävässä tulee ylläpitää erinomaisia mediasuhteita ja olla aktiivisesti ja oma-aloitteisesti yhteydessä medioihin. Viestintäpäällikkö on kiinnostunut viestinnän viimeisimmistä virtauksista ja tutkimustiedosta. Suomen kielen osaamisen tulee olla moitteetonta, ja muiden kielten taidosta on hyötyä. Tehtävässä työskennellään usein kovan paineen alla ja monenlaisten ihmisten kanssa. Edellytämme tehtävään sopivaa työtaustaa sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Jos sinulla on näiden lisäksi aitoa halua työskennellä teatterissa, saatat olla etsimämme henkilö.

Suomen Kansallisteatteri on vanhin suomenkielinen teatteri. Sen ohjelmistossa ovat alusta alkaen vaihdelleet kotimainen draama, ulkomaiset näytelmät sekä klassikot. Esitysten ohella viestintätiimi tekee töitä YTYÄ-yleisötyön, Kiertuenäyttämön ja Kantti – Nuorten Kansallisteatterin sisältöjen parissa. Talo on täynnä huippuosaajia.

Poimintoja tulevista tehtävistä

Kansallisteatteri täyttää 150 vuotta vuonna 2022. Juhlavuosi tuo viestintäpäällikön työpöydälle aimo annoksen kiinnostavaa tehtävää.

Vuonna 2023 valmistuu Pienen näyttämön peruskorjaushanke, jonka myötä avautuu uusia esitys- ja toimistotiloja. Viestintäpäällikön tehtäviin kuuluu myös osallistuminen peruskorjausviestintään.

Tehtävässä tarjoutuu mahdollisuus työskennellä taiteellisesti ja yhteiskunnallisesti merkittävien sisältöjen parissa

Kansallisteatteri on kulttuurialan suurimpia toimijoita. Kansallisteatterissa jokaisen työllä on merkitystä.

Ennen peruskorjaushankkeen valmistumista työtä tehdään väliaikaisella toimistolla Fennia-korttelissa (Kansallisteatterin välittömässä läheisyydessä Rautatietorin tuntumassa)

Hae tehtävää viimeistään 4.1.2022.  Rekrytointi tehdään yhteistyössä Barona Luovan kanssa ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Kansallisteatterille. Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Baronan Emmiin sähköpostitse tai puhelimitse maanantaina 27.12. klo 12.00 sekä torstaina 30.12. klo 15.00. Yhteystiedot ja hakuohjeet löytyvät Barona Luovan sivustolta.