Siirry pääsisältöön
""

Juha Mustanojan kirjoittama ja ohjaama Diplomaatit on ilkikurisen valloittava, pieni komedia täydellisyyden tavoittelusta.

Diplomaatit on Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön 10-vuotisjuhlanäytelmä, joka on tilattavissa vanhustyön yksiköihin keväällä 2021. Kantaesityksensä teos saa Kanneltalossa 2.3.2021.

Koska väestömme keskuudesta on alkanut löytyä yhä kelvottomampaa ja surkeampaa ihmisainesta, olemme päättäneet korjata tilanteen konsultoimalla kolmea täydellistä henkilöä.

Nämä diplomaatit ovat saaneet tehtäväkseen mitata ja juhlamenoin kruunata Suomen täydellisyyden maantieteellisen keskipisteen.

Olkoon tämä kaikille meille vätyksille opiksi ja ojennukseksi.

Diplomaatit tuo eteemme kolme kukertavan täydellistä ihmisyksilöä, jotka laulavat, tanssivat ja porskuttavat vailla häpeää tai huolta huomisesta. Nämä eksoottiset elitistit kiekuvat meille ylimielisiä virsiään kuin tropiikin riikinkukot – kunnes tulee tosipaikka, ja tuo päätön riekkuminen saadaan vihdoinkin poikki, tylysti kuin kanan lento.

Lue lisää esityksen verkkosivulta.

Lipunmyynti

Diplomaattien liput tulevat myyntiin vuoden vaihteessa. Tarkemmasta aikataulusta viestimme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme.

Lisätiedot ja kiertue-esitysten tilaukset

Teos on tilattavissa vanhustyön yksiköihin keväällä 2021.

Kiertuenäyttämön tuottaja Sanna Breilin
puhelinnumero 050 373 1925
sähköpostiosoite sanna.breilin@kansallisteatteri.fi