Siirry pääsisältöön
""

Reko ja Tina Lundánin romaaneihin pohjautuvan, Kansallisteatterin Suuren näyttämön kantaesityksen Tunnit, viikot, kuukaudet musiikkialbumi julkaistaan ensi-iltapäivänä 24.9.2021. CD-levyä voi ostaa Suuren näyttämön lämpiöstä ja Kansallisteatterin lippumyymälästä. Musiikkia voi kuunnella myös useissa digitaalisissa musiikkipalveluissa.

”Levy tekee mahdolliseksi musiikkiin tutustumisen sekä ennen esitystä että sen jälkeen. Ville Leppilahden upea äänisuunnittelu liittää laulut kokonaisuudeksi ja luo auditiivisen, näyttämöteoksen kaltaisen maailman. Tämän kautta kuulija voi palata esityksen kuljetukseen, tapahtumiin ja tematiikkaan myös esityksen jälkeen. Uskon, että musiikki toimii myös itsenäisinä lauluina, jotka rakentuvat teoksen sisällöstä”, säveltäjä Jussi Tuurna kuvailee.

Tutustu esitykseen lähemmin sen omalla verkkosivulla.

Muusikot
Jussi Tuurna, musiikin johto, piano
Tommi Asplund, viulu
Esko Grundström, kontrabasso, folkharppu ja kantele
Ville Leppilahti, koskettimet, elektroniset soittimet ja äänisuunnittelu

Laulu
Petra Karjalainen
Timo Tuominen

Sävellykset Jussi Tuurna, paitsi Tampereen Teatterikesä Asplund, Grundström, Leppilahti, Tuurna Sanoitukset Kati Kaartinen, paitsi Te ohikulkijat Reko Lundan, Viimeinen laulu Kati Kaartinen, Reko Lundán  Sovitukset Asplund, Grundström, Leppilahti, Tuurna  Orkesterin äänitys Mikko Rothfors, Finnvox 11/2020 (Surumerkki) ja 01/2021  Laulujen äänitys Esko Grundström, Kansallisteatteri 02/2021 ja Mikko Rothfors, Finnvox 11/2020 (Surumerkki) Miksaus Esko Grundström

Masterointi Riku Kantola  Taiteellinen tuottaja Esko Grundström Tuottaja Musiikki Jussi Tuurna Oy