Ystävät
Tervetuloa lippuostoksille!

Osta tai varaa lippuja helposti puhelimella tai verkkokaupasta:

Pyrimme toiminnassamme huomioimaan saavutettavuuden. Järjestämme näytäntökausittain muiden muassa kuvailutulkattuja tai viittomakielisiä esityksiä.

Mauri ja mini-isoveli -näytännöt la 24.11. klo 13 ja la 1.12. klo 18.30 tulkataan viittomakielelle. Tulkkeina toimivat HUMAK:in opiskelijat.

Pyörätuolipaikat

Suuren näyttämön pyörätuolipaikat sijaitsevat ensi parvella. Suuren näyttämön hissi on Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa. Pienellä näyttämöllä pyörätuolipaikka on kolmannen rivin päässä salin vasemmalla puolella. Willensaunassa ja Omapohjassa paikka on lähellä katsomon sisäänkäyntiä. Lavaklubi on esteetön.

Avustajan paikkalipun hinta on 8 €.

Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, liput tulee varata suoraan puhelimitse Kansallisteatterin lippumyymälästä (p. 010 733 1331). Näin saat parhaan mahdollisen palvelun.

Soittamalla itäisen porrastornin ovisummeria on mahdollista saada yhteys keskusvahtimestareihin ja apua esteettömään kulkuun teatterissa.

Induktiosilmukat

Induktiosilmukkapaikkoja on sekä Suurella että Pienellä näyttämöllä.

  • Suuri näyttämö: permanto rivit 7–12 (myös reunimmaiset paikat)
  • Pieni näyttämö: rivit 5–7 (myös reunimmaiset paikat)

Esteettömät wc:t

Kansallisteatterin esteettömät wc-tilat sijaitsevat Lavaklubilla (hissin sisäänkäynti sijaitsee Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa) sekä Omapohjassa.

Opaskoirat

Opaskoirat ovat tervetulleita Kansallisteatteriin. Asia kannattaa mainita lipunoston yhteydessä.

Saapuminen ja paikoitusetu

Näytännöt alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät katsomoon vasta väliajalla.

Kansallisteatteriin pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä. Jos saavut omalla autolla, saat kahden tunnin pysäköintihyvityksen P-Elielissä esitysiltana. Pysäköintihyvityksen saadaksesi, ota sisäänajopuomilta pahvinen pysäköintilippu. Luottokortilla sisään ajettaessa pysäköintietu ei ole hyödynnettävissä. Etu on voimassa arkisin klo 18.00–24.00, la–su klo 12.00–24.00. Pyydä hyvityslippu lippumyymälästä tai vahtimestarilta.

Käsiohjelmat tekstitiedostoina

Lataa tästä esitysten käsiohjelmien tekstitiedostot (.rtf):

Kuolema Venetsiassa

Luulosairas

Sumu

Juurihoito

Rikhard III

 

Inva-pysäköintipaikat

Sekä Itäisellä Teatterikujalla (Itäinen Teatterikuja 2a) että Bergbominkujalla sijaitsevat yhdet kyltein ja maalauksin merkityt inva-pysäköintipaikat.

    

Lisätietoa saavutettavuudesta

Kysy lisää saavutettavuudesta, lippujen varaamisesta ja erityisnäytännöistä lippumyymälästämme p. 010 733 1331 (ma–la 9–19). Autamme mielellämme!