Siirry pääsisältöön

Kansallisteatterin kaikki kevään 2020 näytännöt perutaan koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Lue lisää

Paikoitusetu

Kansallisteatteriin pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapuvat saavat kahden tunnin pysäköintihyvityksen P-Elielissä esitysiltana. Etu on voimassa arkisin klo 18.00–24.00, la–su klo 12.00–24.00. Pyydä hyvityslippu lippumyymälästä tai vahtimestariltamme.

Aulapalvelut

Kansallisteatterin naulakot ovat vartioituja, poikkeuksena Omapohjan lämpiö ja Vallilan Kansallisteatteri. Palvelumaksu kaikilla näyttämöillä on vapaaehtoinen.

Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneitä tai kesken näytännön salista poistuneita ei päästetä saliin näytännön aikana. Väliajan sisältäviin näytäntöihin myöhästyneet tai kesken näytännön salista poistuneet pääsevät sisään väliajalla.

Sekä näyttämöllä että katsomossa on mukavaa ja turvallista, kun päällysvaatteet ja isokokoiset laukut jätetään vaatenaulakkoon, virvokkeet ja herkut nautitaan lämpiötiloissa, mobiililaitteita ei käytetä näytännön aikana, esityksiä ei kuvata tai nauhoiteta.

Vallilan kansallisteatteri

Kansallisteatterin uusin esitystila sijaitsee Vallilan konepajan alueella, The Train Factoryssä.

Käyntiosoite on Aleksis Kiven katu 17 A. Esitystilaan pääsee kätevästi lukuisilla julkisilla liikennevälineillä. Lähimmät raitiovaunupysäkit sijaitsevat Aleksis Kiven kadulla ja Viipurinkadulla (linja 9, Kotkankadun ja Sturenkadun pysäkit sekä linja 3, Alppilan pysäkki) sekä Teollisuuskadulla (Telekadun ja Pasilan konepajan pysäkit). Pasilan juna-asemalta matka taittuu kävellen noin 15 minuutissa. Vallilan Kansallisteatterissa ei ole vartioitua vaatenaulakkoa.