Siirry pääsisältöön

Saapuminen

Saapumisohjeet eri näyttämöille löydät kunkin näyttämön omalta sivulta.

Paikoitusetu

Kansallisteatteriin pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä. Jos saavut omalla autolla, saat 6,40€ pysäköintihyvityksen P-Elielissä esitysiltana. Alennuskoodin summa vastaa esimerkiksi ma-la klo 18-24 välillä kahden tunnin pysäköintiä. Pysäköintihyvityksen saadaksesi syötä alennuskoodi maksuautomaatilla maksun yhteydessä. Etu on voimassa arkisin klo 18.00–24.00, la–su klo 12.00–24.00. Pyydä alennuskoodi lippumyymälästä tai vahtimestarilta.

Aulapalvelut

Kansallisteatterin Suuren näyttämön naulakot ovat vartioituja, palvelumaksu on vapaaehtoinen. Omapohjan ja Vallilan Kansallisteatterin naulakot ovat vartioimattomia.

Esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneitä tai kesken näytännön salista poistuneita ei päästetä saliin näytännön aikana. Väliajan sisältäviin näytäntöihin myöhästyneet tai kesken näytännön salista poistuneet pääsevät sisään väliajalla.

Sekä näyttämöllä että katsomossa on mukavaa ja turvallista, kun päällysvaatteet ja isokokoiset laukut jätetään vaatenaulakkoon, virvokkeet ja herkut nautitaan lämpiötiloissa, mobiililaitteita ei käytetä näytännön aikana, esityksiä ei kuvata tai nauhoiteta.

Tervetuloa turvallisesti Kansallisteatteriin

Tutustu Turvallisesti Kansallisteatteri -sivustoon täällä.

Saavutettavuus

Etsitkö tietoa saavutettavuudesta? Tietoa saavutettavuudesta ja saavutettavuusselosteen löydät täältä.