Siirry pääsisältöön

Ryhmät ja yritysasiakkaat

ma–pe klo 9−16

p. 010 7331 332

Tilavuokraus

Kansallisteatterin ravintola

ma–pe 10.00–16.00

p. 010 7331 318

 

Kansallisteatterin ryhmä- ja yritysmyynnissä Sinua palvelevat Jaana Siiriä, Maarit Kakkonen, Antti Laanti ja Fehime Bedretdin.

(0,0835 € + pvm/mpm)

Ryhmä- ja yritysmyynnin tavoitat myös osoitteesta myynti@kansallisteatteri.fi.

Teatteriagentit

Tule mukaan Kansallisteatterin Teatteriagenttitoimintaan!

Teatteriagentit ovat teatterin tärkeitä yhteistyökumppaneita, jotka tuovat pieniä ja suuria ryhmiä Kansallisteatteriin.

Kaikki agentit saavat ennakkotietoa uusista esityksistä ja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiinsa. Agentteja hemmotellaan myös kutsuilla VIP-asiakastilaisuuksiin ja valikoituihin esityksiin.

Kansallisteatteri järjestää agenteille aina uuden teatterikauden lanseerauksen yhteydessä Teatteriagenttien illan, jossa tekijät esittelevät tulevia ensi-iltojaan. Lisäksi agenteilla on uusien lippujen etuosto-oikeus ennen julkista myyntiä. Varatut ryhmäliput vahvistetaan kuukautta ennen näytäntöpäivää.

Eniten kauden aikana lippuja välittäneet Teatteriagentit palkitaan ohjelmallisella klubi-illalla ja kutsutaan yhteiselle teatterimatkalle Helsingin ulkopuolelle.

Teatteriagentin lippuedut:
20–50 lipun kertaostosta Teatteriagentti saa oman lippunsa 10 eurolla ja
yli 50 lipun kertaostosta Teatteriagentin lippu on maksuton (vain yksi agenttilippu/varaus)

Teatteriagenttien kokemuksia Kansallisteatterista
”Ihmiset maksavat mielellään lipusta hyvän asian puolesta vähän ekstraa, kun saavat liput näin kätevästi hankittua ja kotiin toimitettuna.Teatteriliput ovat mainioita varainhankinnan välineitä, ne käyvät hyvin kaupaksi ja tarjoavat aina takuuvarmasti elämyksen kaikille aisteille. Olisi hauska ajatus laajentaa lukupiiri-mallia myös teatterin puolelle, esityksen jälkeen kokoontua vaikka Lavaklubille ryhmässä jakamaan kokemuksia nähdystä.”
Tarja Larmasuo, MLL Uudenmaan piirin Helsingin naistoimikunta

”On tärkeää saada riittävästi tietoa tulevista ensi-illoista. Esimerkiksi Teatteriagenttien illat Kansallisteatterissa ovat mainio tapa tutustua uusiin esityksiin, kun ohjaajat ja teatterin väki esittelevät kauden ensi-illat. Kansallisteatterissa minua on kyllä aina palveltu hyvin. On hienoa järjestää ryhmille teatteri-iltoja ja jakaa koskettavia elämyksiä.”
Eija Turunen

”Kansallisteatteriin on kaikkien helppo tulla ja lippujen varaaminen ryhmämyynnistä on vaivatonta. Teatteriin intoutuvan ryhmän koko on tyypillisesti 30—40 henkeä, ja ikäihmistenkin on helppo lähteä mukaan. On hienoa tutustua uusiin ihmisiin, touhuta erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten parissa.”
Pirkko Sirola, Töölön kansalliset seniorit ry