Väliaikatarjoilut

ma–pe 10.00–16.00

p. 010 7331 318

Puhelimitse tarjoiluja voi tilata näytäntöpäivänä aina klo 16.00 asti. Puhelinpalvelu ei ole auki viikonloppuisin.

Tilaa väliaikatarjoilut verkkopalvelusta silloin, kun Sinulle sopii!

Ravintolapäällikkö Thomas Möllerin tavoitat numerosta 010 7331 283.

Ryhmämenut

eatterielämyksen yhteyteen liität helposti kokouksen, päivällisen, lounaan tai cocktailtarjoilun ‒ ennen esitystä, väliajalla tai esityksen jälkeen. Kansallisteatterin monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien tapahtumapaikoiksi.

Menuhinnat on ilmoitettu ilman juomia (sis. alv. 14 %, ei sis. teatterilippua). Ateriat tarjoillaan noutopöydästä ennen esitystä Suuren näyttämön toisen parven lämpiötiloissa. Iltanäytännöissä klo 17.00–18.30, päivänäytännöissä klo 11.45–12.45 (kulku teatterin pääovesta klo 17.00 / 11.30).

Kansallisteatterin ryhmämyynti auttaa sinua tilaisuuden järjestämisessä.

Teatterimenut 2017

Buffetmenu 37 €

Vihersalaattia
Marinoitua motsarella-artisokkasalaattia
Paahdettua kasvissalaattia ja palvattua ankkaa
Taikinoitua lohiterriiniä, valkosipulimajoneesia
Pienet katkarapucocktailit
Lämpimänä  nyhtöpossulla täytetyt pitaleivät

Jälkiruokana leivoskahvit näytännön väliajalla

Buffetmenu 48 €

Vihersalaattia ja tuoreita hedelmiä
Kasvisterriiniä tomaattisalsan kanssa
Katkarapuskagenit rosalaleivällä
Avocado-lohichevicheä
Kanacaesarsalaattia
Riistamoussella täytettyjä minicroissantteja

Pääruoaksi naudan fileetä konjakki-pippurikastikkeessa ja kermaperunaa

Jälkiruokana omenamurupiirakkaa ja sabayonkastiketta

Kevyt pikkujoulumenu 25 €

Vihersalaattia ja kotijuustoa
Paahdettua juuressalaattia ja pähkinöitä
Pinaattiravioli-broilersalaattia
Kylmäsavulohiwrappejä
Palvattua hirvenpaistia ja herukkahyytelöä

Jouluinen leipävalikoima ja levite

Perinteinen pikkujoulumenu 45 €

ihersalaattia ja lakkavinegrettiä
Rosollia ja punajuurikermaa
Metsäsienisalaattia
Lohenmätimoussea ja saaristolaisleipää
Konjakkigraavattua lohta
Silli-perunasalaattia
Hirvimureketta ja puolukkahilloa
Jouluinen leipävalikoima ja voita

Kinkkua ja ryytisinappikastiketta
Lanttu- ja porkkanalaatikkoa
Keitettyjä perunoita

Glögi-juustotorttua ja piparkakkuja

Teatterin pikkujoulumenu 45 €

Vihersalaattia
Aurajuustoa, punajuurta ja piparkakkuja
Piparjuurella maustettua riista-sienisalaattia
Glögisilakkaa ja maalaisjuustoa
Kananmunan puolikkaita ja lohenmätiä
Pekoni-lehtikaalimuffineja

Kevyesti savunmakuista lohta ja sitruskastiketta
Karitsan paahtopaistia, tummaa rosmariinikastiketta ja peruna-palsternakkagratiinia

Lime-juustotorttua ja mansikkakastiketta

Kevyt buffet-illallinen 25 €

Vihreää salaattia ja talonkastiketta
Uunissa kuivattua tomaattia ja parsaa
Helmi-couscous, paahdettua paprikaa ja halloumijuustoa
Kananpoika-galantiini
Savulohi-rillette
Talonleipää ja levitettä

Lounasmenu

Yhdellä pääruoalla 18,50 € / hlö ja kahdella pääruoalla 24,50 € / hlö

Viherversosalaattia
Avocado-perunasalaattia
Uunipunajuuria ja vuohenjuustoa
Talon leipää, voita ja hummusta levitteenä

Riistapyöryköitä, kermaista karpalokastiketta ja juures-perunasosetta
TAI
Broilerin fileetä mangokastikkeessa ja sitrus-basilikarisottoa
TAI
Uunilohta, tilliperunaa ja kylmää lime-kermaviilikastiketta

Jälkiruoaksi vaniljapannacottaa ja marjasalaattia

Väliaikatarjoilut

ma–pe 10.00–16.00

p. 010 7331 318

Puhelimitse tarjoiluja voi tilata näytäntöpäivänä aina klo 16.00 asti. Puhelinpalvelu ei ole auki viikonloppuisin.

Tilaa väliaikatarjoilut verkkopalvelusta silloin, kun Sinulle sopii!

Ravintolapäällikkö Thomas Möllerin tavoitat numerosta 010 7331 283.