Väliaikatarjoilut

ma–pe 10.00–16.00

p. 010 7331 318

Puhelimitse tarjoiluja voi tilata näytäntöpäivänä aina klo 16.00 asti. Puhelinpalvelu ei ole auki viikonloppuisin.

Tilaa väliaikatarjoilut verkkopalvelusta silloin, kun Sinulle sopii!

Ravintolapäällikkö Thomas Möllerin tavoitat numerosta 010 7331 283.

Ryhmämenut

Teatterielämyksen yhteyteen liität helposti kokouksen, päivällisen, lounaan tai cocktailtarjoilun ‒ ennen esitystä, väliajalla tai esityksen jälkeen. Kansallisteatterin monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien tapahtumapaikoiksi.

Menuhinnat on ilmoitettu ilman juomia (sis. alv. 14 %, ei sis. teatterilippua). Ateriat tarjoillaan noutopöydästä ennen esitystä Suuren näyttämön toisen parven lämpiötiloissa. Iltanäytännöissä klo 17.00–18.30, päivänäytännöissä klo 11.45–12.45 (kulku teatterin pääovesta klo 17.00 / 11.30).

Kansallisteatterin ryhmämyynti auttaa sinua tilaisuuden järjestämisessä.

Musta Saara -menu 44 €

Vihreää salaattia ja vinegraittea
Paahdettua paprikapolentaa ja marinoituja kasviksia
Lohi-escabeche
Lintupâtéta ja kirsikkaa
La croquante -salaattia
Tomaatti-consommé

Gulassia marmorifileestä, tummaa paprika-valkosipulikastiketta, paahdettua perunaa ja haudutettua savoijinkaalia

Väliajalla
Musta Saara –leivos
Kahvia ja teetä

Buffetmenu 37 €

Vihersalaattia
Marinoitua mozzarella-artisokkasalaattia
Paahdettua kasvissalaattia ja palvattua ankkaa
Taikinoitua lohiterriiniä, valkosipulimajoneesia
Pienet katkarapucocktailit
Lämpimällä nyhtöpossulla täytetyt pitaleivät

Jälkiruokana leivoskahvit näytännön väliajalla

Buffetmenu 48 €

Vihersalaattia ja tuoreita hedelmiä
Kasvisterriiniä tomaattisalsan kanssa
Katkarapu-skagenit Rosala-leivällä
Avocado-lohichevicheä
Kana-caesarsalaattia
Riistamoussella täytettyjä minicroissantteja

Pääruoaksi naudan fileetä konjakki-pippurikastikkeessa ja kermaperunaa

Jälkiruokana omenamurupiirakkaa ja sabayon-kastiketta

Kevyt buffet-illallinen 25 €

Vihreää salaattia ja talonkastiketta
Uunissa kuivattua tomaattia ja parsaa
Helmi-couscous, paahdettua paprikaa ja halloumijuustoa
Kananpoika-galantiini
Savulohi-rillette
Talonleipää ja levitettä

Lounasmenu

Yhdellä pääruoalla 18,50 € / hlö ja kahdella pääruoalla 24,50 € / hlö

Viherversosalaattia
Avocado-perunasalaattia
Uunipunajuuria ja vuohenjuustoa
Talon leipää, voita ja hummusta levitteenä

Riistapyöryköitä, kermaista karpalokastiketta ja juures-perunasosetta
TAI
Broilerin fileetä mangokastikkeessa ja sitrus-basilikarisottoa
TAI
Uunilohta, tilliperunaa ja kylmää lime-kermaviilikastiketta

Jälkiruoaksi vaniljapannacottaa ja marjasalaattia

Väliaikatarjoilut

ma–pe 10.00–16.00

p. 010 7331 318

Puhelimitse tarjoiluja voi tilata näytäntöpäivänä aina klo 16.00 asti. Puhelinpalvelu ei ole auki viikonloppuisin.

Tilaa väliaikatarjoilut verkkopalvelusta silloin, kun Sinulle sopii!

Ravintolapäällikkö Thomas Möllerin tavoitat numerosta 010 7331 283.