Siirry pääsisältöön

Yhteystiedot

Roosa Vaverka
tuottaja

esitysten tilaukset
p. 050 373 1925

Jussi Lehtonen
taiteellinen suunnittelija

p. 050 441 7611

etunimi.sukunimi@kansallisteatteri.fi

SYKSY 2021

Kiertuenäyttämön esitykset ovat tilattavissa erilaisiin sosiaalityön ja terveydenhuollon yksiköihin, vankiloihin ja vastaanottokeskuksiin.

Ohjelmistossamme syksyllä 2021:

RUNOILIJA

Taisto Reimaluodon monologoesitys Ilpo Tiihosen tuotannosta.

DUO ALI SAAD JA SANNA SALMENKALLIO

Duo tarjoaa musiikkihetken, jonka aiheina ovat rakkaus, kaukaiset maat ja poissaolevat rakkaat ihmiset. Esityksessä kuullaan sekä ikivanhaa että uutta musiikkia ja runoutta Lähi-Idästä ja Suomesta.

DIPLOMAATIT

Juha Mustanojan kirjoittama ja ohjaama Diplomaatit on Kiertuenäyttämön 10-vuotisjuhlateos. Esityksessä kolme kukertavan täydellistä ihmisyksilöä laulavat, tanssivat ja porskuttavat vailla häpeää tai huolta huomisesta. Diplomaatteina Jussi Lehtonen, Kaisa Leppänen ja Antti L.J. Pääkkönen.

KLOVNIBALLADEJA SISÄISILTÄ PIHOILTA

Klovnitrio Tritonus Angelicus ihmettelee elämää laulaen ja sävelten harmoniaa havitellen. Esitykset toteutetaan yhteistyössä Teatteri Metamorfoosin kanssa.

Klovneina esiintyvät Helena Leminen, Iika Hartikainen ja Soile Mäkelä.

 

Tuokiokuvia neljän seinän sisältä

YLE Radioteatteri ja Kansallisteatterin Kiertuenäyttämö julkaisevat toisen osan ääniteossarjasta Tuokiokuvia neljän seinän sisältä

Kymmenminuuttisista radioteoksista koostuva sarja tuo eristyksissä olevat ihmiset ja heidän kokemuksensa kuuntelijoiden lähelle.

Lue lisää Tuokiokuvia neljän seinän sisältä -ääniteossarjasta tästä linkistä.