Kantin esikoisteos Otteita kantaesitetään Vallilan Kansallisteatterissa 21.11.2019

Astu sisään Otteita-esityksen maailmaan! Immersiivinen esitys luo oman todellisuutensa, jossa katsojalla on tila, valta ja 1200 m2 valinnanvapautta.

Lue lisää Otteista ja osta liput.

Lue Kansallisteatterin verkkouutinen Otteista.

Tutustu Yle-uutisten Otteita-artikkeliin.

Seuraa Kanttia Instagramissa @kanttiteatteri ja Facebookissa @kanttiteatteri.

Katso Otteita-esityksen prologi instagramissa @otteita.

Kantti on Kansallisteatterin yhteyteen perustettu nuorten teatteriosasto, joka aloitti toimintansa syksyllä 2019.

Tavoitteena on tarjota laadukasta, uutta luovaa, elämyksellistä ja ajatuksia herättävää nuortenteatteria noin 13-vuotiaista ylöspäin. Kantti tarjoaa nuorille sekä ammattinäyttelijöiden tekemää teatteria että nuorilta nuorille tehtyjä esityksiä. Syyskaudella valmistetaan nuorille suunnattu Otteitaproduktio ammattilaisvoimin ja lisäksi Kantin sisälle perustetaan nuorten teatteriryhmä, joka valmistaa yhden produktion vuodessa, kevätkaudella.

Kantin missio

Kantin tavoitteena on tehdä nuorten omista lähtökohdista kumpuavia esityksiä jotka aidosti puhuttelevat nuoria tekijöitä ja katsojia. Tarkoituksena on laajentaa Kansallisteatterin yleisöpohjaa ja sekä toimintaa, ja näin nousta Kiertuenäyttämön ja yleisötyön rinnalle viemään teatteria uusien yleisöjen luo ja kehittämään uusia tapoja teatterin tekemiseen ja kokemiseen.

Kantin taiteellisena vastaavana ja vetäjänä toimii vuosina 2019-2021 teatteriohjaaja Satu Linnapuomi (s-posti satu.linnapuomi@kansallisteatteri.fi, 050-4123663).