Siirry pääsisältöön

""

Syksyllä 2021 Kantti – Nuorten Kansallisteatteri esittää Eira Virekosken kirjoittaman ja Satu Linnapuomin ohjaaman näytelmän Pakko jakaa. Kantaesitys on Omapohjassa 25.11.2021. Lue lisää esityssivulta ja osta liput.

Kantti on Kansallisteatterin yhteyteen perustettu nuorten teatteriosasto, joka aloitti toimintansa syksyllä 2019.

Tavoitteena on tarjota laadukasta, uutta luovaa, elämyksellistä ja ajatuksia herättävää nuortenteatteria noin 13-vuotiaista ylöspäin. Kantti tarjoaa nuorille sekä ammattinäyttelijöiden tekemää teatteria että nuorilta nuorille tehtyjä esityksiä.

Kantti on tuonut näyttämölle teokset Otteita vuonna 2019 ja Anne F vuonna 2021. Lue lisää näytelmistä sivulta Menneet esitykset.

Seuraa Kanttia Instagramissa @kanttiteatteri ja Facebookissa @kanttiteatteri.

Kantin missio

Kantin tavoitteena on tehdä nuorten omista lähtökohdista kumpuavia esityksiä, jotka aidosti puhuttelevat nuoria tekijöitä ja katsojia. Tarkoituksena on laajentaa Kansallisteatterin yleisöpohjaa sekä toimintaa, ja näin nousta Kiertuenäyttämön ja YTYÄ!-yleisötyön rinnalle viemään teatteria uusien yleisöjen luo ja kehittämään uusia tapoja teatterin tekemiseen ja kokemiseen.

Kantin taiteellisena vastaavana ja vetäjänä toimii vuosina 2019-2021 teatteriohjaaja Satu Linnapuomi (s-posti satu.linnapuomi@kansallisteatteri.fi, p. 050 4123663).

Lahjoita sisältöä elämään – tue Nuorten Kansallisteatteria!

Lahjoittamalla rikastutat nuorten katsojien elämää, tuet nuorille suunnattujen, laadukkaiden kotimaisten näytelmien kirjoittamista ja autat tulevaisuuden minnacantheja pääsemaan alkuun urallaan. Lue lisää aiheesta Lahjoita ja tue -sivulta. Voit lahjoittaa Kantille helposti verkossa tai MobilePaylla numeroon 95333.

Ole mukana – tee kertalahjoitus

Siirry lahjoitussivustolle lahjoittamaan.

Kiitos – pienikin lahjoitus auttaa!