Kilpailut ja arvonnat

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin ja / tai Instagramin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

LAVAKLUBI-MOCKTAIL SULLE JA MULLE

Keksi makuhermoja hivelevä Lavaklubi-mocktail ja voita vapaavalintaiset liput kahdelle joko Kansallisteatterin tai Lavaklubin syksyn esitykseen. Raadin valitsemasta alkoholittomasta drinkistä tulee Lavaklubin lokakuun 2019 mocktail.

Osallistu näin:

  1. Jaa oma innovatiivinen mocktail-kuvasi ja -reseptisi Instagramissa merkinnöin #lavaklubimocktail @kansallisteatteri. Vaihtoehtoisesti voit lähettää ehdotuksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.
  2. Moninkertaista mahdollisuutesi voittaa jakamalla kisakuva, sillä palkinto on kahdelle. Ehkä kaverisi ottaa juuri sinut mukaansa!
  3. Kilpailuaika päättyy la 31.8.2019 ja Lavaklubin kisaraati valitsee voittajan 9.9.2019 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Keskustellaan somessa!

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö