Ystävät
Tervetuloa lippuostoksille!

Osta tai varaa lippuja helposti puhelimella tai verkkokaupasta:

Keskustellaan somessa!

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kilpailut ja arvonnat

Kruunupää-kuvakisa Instagrammissa

Millainen kruunupää sinä olet? Laita kruunu päähäsi ja anna sisäisen kuninkaallisuutesi loistaa! Postaamalla kruunupääkuvasi Instagramissa #kruunupäätteatterissa #koiramäki #kansallisteatteri #otava voit voittaa perhelipun Koiramäen Suomen historia -uutuusesitykseen ja hotelliyön koko perheelle Radisson Blu Plazassa.

Katso inspiraatiokuvia täältä!

Kuvakisa on voimassa 22.–31.10.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin ja / tai Instagramin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö