Keskustellaan somessa!

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö

Kilpailut ja arvonnat

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

VOITA LIPUT OOPPERAAN TAI TEATTERIIN! 19.12.–2.1.

Vapaus kuuluu erottamattomasti taiteeseen ja jokaiseen arkipäivään – keskeinen arvo näkyy vahvasti myös Beethovenin ja Shakespearen upeissa klassikkoteoksissa. Vapaus on oikeutta elää ja olla, se on valinnanvapautta, vapautta rakastaa! Onko vapaus nykypäivänä itsestäänselvyys? Kerro, mitä vapaus merkitsee sinulle ja voita liput kahdelle joko RSO:n Beethoven festivaalin Fidelio-esitykseen 11.1.2018 tai Kansallisteatterin Julia & Romeo –esityksen vapaavalintaiseen näytäntöön (arvo 94–138 €). Raati valitsee voittajat 2.1.2018. Osallistu kisailuun Facebookissa tai lähettämällä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.