Keskustellaan somessa!

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

VOITA LIPUT JA HOTELLIYÖ

Miltä kuulostaisi romanttinen hemmotteluilta Julian & Romeon parissa kuplivia juomia nautiskellen? Entä jos pakettiin kuuluisi myös yö ylellisessä hotellihuoneessa aivan Helsingin sydämessä?

Kansallisteatteri tarjoaa yhdessä Radisson Blue Plaza -hotellin kanssa mahdollisuuden arjesta pakenemiseen!

Käy kommentoimassa Facebook-sivuillamme, kenet haluaisit ottaa mukaan iltaa viettämään. Se voi olla kaverisi, puolisosi, lapsesi, vanhempasi… aivan ketä vain haluaisit hemmotella ihastuttavalla klassikkotarinalla ja rentouttavalla hotelliyöllä. Halutessasi voit osallistua arvontaan myös sähköpostitse lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme yhden paketin, joka sisältää kaksi lippua Kansallisteatterin rakastettuun Julia & Romeo -näytelmään sekä yöpymisen Radisson Blue Plaza -hotellilla.

Arvonta suoritetaan keskiviikkona 5.9.2018, jonka jälkeen olemme yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti.

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö

Kilpailut ja arvonnat

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.