Siirry pääsisältöön

Kilpailut ja arvonnat

EMOJI-KISA🕵️‍♀️👩‍🏫🦸‍♂️ ARVAA NÄYTELMÄT JA VOITA LIPUT VAPAAVALINTAISEEN KANSALLISTEATTERIN ESITYKSEEN!

Arvaatko näytelmäkirjallisuuden helmet pelkkien emojien avulla? Testaa taitosi, osallistu leikkimieliseen kilpailuun ja voita liput kahdelle vapaavalintaiseen syksyn 2020 näytäntöön.

Emojien takaa löytyy mm. klassikoita, nykynäytelmiä, musikaaleja ja romaanien näyttämösovituksia. Mukana on sekä kotimaisia että ulkomaisia tekstejä. Kisassa haetaan nimenomaan teoksen nimeä. Osallistua voit, vaikka arvaisit vain muutaman! Hauskoja hetkiä visailun parissa!

Osallistu näin:
1. Tykkää kuvasta ja halutessasi jaa se ystävillesi.
2. Listaa näytelmät järjestyksessä kommenttikenttään.
3. Moninkertaista mahdollisuutesi voittaa tägäämällä ystäväsi tai jakamalla kuva, sillä palkinto on kahdelle. Ehkä kaverisi ottaa juuri sinut mukaansa! Voit osallistua myös lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.
4. Kansallisteatterin kisaraati arpoo voittajan kaikkien vähintään kymmenen näytelmää tunnistaneen vastaajan kesken perjantaina 22.5.2020.

Palkinto: Avec-lippu vapaavalintaiseen syksyn 2020 näytäntöön (arvo 70 €). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin ja / tai Instagramin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

Keskustellaan somessa

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö