Nyt on YHDESTOISTA HETKI katsoa totuutta silmiin ja tulla teatteriin?

Osallistu arvontaan ja voita teatteriliput kahdelle Kansallisteatterin Suuren näyttämön ensi-iltaan 6.3. klo 19! Dokumenttiteatteriesitys Yhdestoista hetki osoittaa, että totuus on fiktiota oudompaa…

Tykkää kuvasta ja kerro meille kommenttikentässä, kenet – ja miksi – sinä toisit kanssasi Yhdestoista hetki -esityksen ensi-iltahumuun (arvo 94 €). Arvomme yhden palkinnon Facebookissa ja yhden Instagramissa. Arvonta suoritetaan 4.3. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Keksi nimi Kansallisteatterin nuorten teatterille!

Voita iso kasa karkkia ja Stage-passit kahdelle eli rajattomasti teatteria sulle ja kaverillesi koko vuodeksi.

Siis nimi mille? No Kansiksen upouudelle nuorten teatteriosastolle!

Nimittäin syksyllä 2019 tärähtää, kun nuorten oma teatteriryhmä aloittaa toimintansa ja ensimmäinen esitys saa ensi-iltansa! Luvassa on uutta luovaa ja taiteellisesti kunnianhimoista teatteria – mieleenpainuvia esityksiä sekä nuorten itsensä että ammattilaisten valmistamina. Kansiksen nuorten teatteri puhuu nuorten äänellä ja houkuttelee yleisöön myös katsojia, jotka eivät ole ajatelleet teatteria omaksi jutukseen. Nuorten teatteri haluaa tukea moniäänistä, monimuotoista ja tasa-arvoista maailmaa.

Olemme valmiit starttaamaan. Vain nimi puuttuu! Onhan ”Kansallisteatterin nuorten teatteri” aika tylsä…

Keksi sinä meille hyvä nimi! Ole villi, vapaa ja luova!
Klikkaa ja osallistu tästä

Nimikilpailun säännöt

Kuka voi osallistua?
Nimikilpailuun voi osallistua kuka tahansa korkeintaan 25-vuotias henkilö. Sama henkilö voi osallistua enintään kolmella (3) nimiehdotuksella.

Mitä voittaja saa palkinnoksi?
Nimikilpailun voittaja saa Kansallisteatterin Stage-passin itselleen ja ystävälleen. Kyllä, sillä pääsee kaikkiin esityksiin. Niin ja ISON kasan karkkia.

Valitaanko vain yksi voittaja?
Kyllä, vain yksi voi voittaa nimikilpailun, mutta lisäksi tuomaristo jakaa kunniamaininnan kahdelle muulle ehdotukselle. He saavat kaksi vapaalippua Kansallisteatteriin sekä vähän pienemmän kasan karkkia.

Miten voin osallistua kilpailuun?
Klikkaa linkkiä ja kerro meille nimiehdotuksesi perusteluineen. Ole villi, vapaa ja luova!

Milloin?
Nimikilpailu on voimassa 11.–25.2.2019. Uusi nimi ja voittajat julkistetaan 6.3.2019. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kuka valitsee voittajan?
Nimiraati on viisihenkinen. Päätuomareina ovat Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho ja nuorten teatterin vetäjä Satu Linnapuomi.

Kilpailut ja arvonnat

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin ja / tai Instagramin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

Keskustellaan somessa!

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö