Kilpailut ja arvonnat

ARVONTA: KERRO MEILLE, MITÄ HALUAISIT NÄHDÄ KULISSIEN TAKAA JA VOITA SINIVALAS-LIPUT

#kansiskuvapäivässä-haaste tulee taas maaliskuussa! Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa kuvauskohteisiimme kertomalla meille, mikä kulissien takaisessa teatterityössä kiinnostaa: ehdota meille kommenttikentässä hyviä asiasanoja (esim. #kulissi #silmät #harjoitus #koriste).

Kaikkien asiasanoja ehdottaneiden kesken arvomme 2 kpl kahden hengen Sinivalas-lippupakettia (sis. 2 lippua ja käsiohjelman, ARVO 103 €).

Kisailuun voit osallistua Facebookissa ja Instagramissa. Arvonta suoritetaan 31.1.2020.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen tiedotus@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin ja / tai Instagramin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

Keskustellaan somessa

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Willensauna
Ytyä! -yleisötyö