Siirry pääsisältöön

Kilpailut ja arvonnat

HYPPÄÄ PÄIVÄKSI KANSALLISTEATTERIN NÄYTTELIJÄN SAAPPAISIIN ✨🕺✨
 
Osallistu leikkimieliseen kisailuun ja voita päivä Kansallisteatterin puvuston ja naamioinnin ammattilaisten hellässä huomassa! Päivän aikana näet, kuinka roolihahmosi kuoriutuu esiin.
 
Kerro meille kommenttikentässä, miksi juuri sinä ansaitset tämän ainutlaatuisen mahdollisuuden – ja olet mukana kisassa. Osallistujista kolme onnekkainta pääsevät kokemaan, miltä tuntuu istua näyttelijän tuolilla, kun hänelle rakennetaan upea roolihahmo.
 
Päiväsi Kansallisteatterissa on vapun aatonaatto, perjantai 29.4. Aamulla klo 10 puvuston ja naamioinnin ammattilaiset ovat sinua vastassa teatterin henkilökunnan ovella. Heidän taitavissa käsissään sinulle rakennetaan oma roolihahmo pukuineen, maskeerauksineen ja peruukkeineen! Päivään kuuluu pukusovituksen ja maskeerauksen lisäksi mm. lounas teatterin henkilökuntaravintolassa. Elämys huipentuu valokuvaukseen teatterin Suurella näyttämöllä, minkä jälkeen päivä päättyy viimeistään kello 16.

Kansallisteatterin raati valitsee osallistujat 4.4. ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

HUOM! Päivä Kansallisteatterissa dokumentoidaan. Kansallisteatterilla on oikeus käyttää kuva- ja videomateriaalia viestintäkanavissaan.

Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Kansallisteatteri järjestää sosiaalisessa mediassa arvontoja ja kilpailuja, joihin voit aina osallistua vaihtoehtoisesti myös sähköpostilla lähettämällä vastauksesi osoitteeseen kirsi.helstela@kansallisteatteri.fi.

Arvonnat järjestää Suomen Kansallisteatteri. Kansallisteatteri hallinnoi itse järjestämiään kilpailuja ja arvontoja. Osallistuessasi Kansallisteatterin arvontoihin vapautat Facebookin ja / tai Instagramin kaikesta kilpailuun liittyvästä vastuusta. Kilpailut eivät myöskään ole millään tavalla Facebookin tai Instagramin sponsoroimia, suosittelemia tai hallinnoimia. Ne eivät liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista.

Noudatamme arpajais- ja henkilötietolakia. Lue lisää henkilötietosuojasta.

Keskustellaan somessa

Haluamme kuulla lisää Sinun teatterikokemuksestasi. Kysy, kehu ja kyseenalaista — me haluamme iloita onnistumisista ja kehittää palvelujamme entistä paremmaksi yhdessä juuri Sinun kanssasi. Vaikuta ja vaikutu, pidetään yhteyttä!

Kansallisteatterin somekanavat:

Facebook
Twitter
Instagram

Seuraa kansallisteatterilaisten kuulumisia Instagramissa:

Kansallisteatteri Apinakortteli
Kansallisteatterin näyttelijät
Kansallisteatterin puvusto
Kansallisteatterin maski
Kansallisteatterin lippumyymälä
Kansallisteatterin ravintola
Kansallisteatterin tarpeisto
Vallilan Kansallisteatteri
Kantti – Nuorten Kansallisteatteri
Ytyä! -yleisötyö
Kiertuenäyttämö