Rakastan teatteria — olen Kansallisteatterin Ystävä!

Täytä lomake ja liity Ystäväpiiriimme.

Janoan tietoa!

Mitä? Milloin? Kuka? Miksi? Ystäväposti tuo tietoa uusimmista esityksistämme ja mielenkiintoisista bloggauksistamme kätevästi omaan sähköpostiisi. Olet aina ajan tasalla Kansallisteatterin tapahtumista ja tunnet teosten taustat. Tiedät, mikä on kuuminta teatterikentällä juuri nyt!

Innostun eduista ja yllätyksistä!

Saat joka kuukausi Ystäväetuja kauden ajankohtaisimpiin esityksiin, ravintola- ja tuotetarjouksia unohtamatta. Myös yhteistyökumppanimme hellivät Ystäviä valikoiduilla eduilla.

Haluan parhaille paikoille!

Ystävämyyntipäivänä pääset valitsemaan parhaat paikat himotuimmista esityksistä päivää ennen muuta yleisöä. Kansallisteatterilla on neljä myynnin avausta vuodessa: alkuvuoden liput tulevat myyntiin lokakuussa, loppukevään liput joulukuussa, alkusyksyn liput maaliskuussa ja loppusyksyn liput toukokuussa.

Kyllä Ystävä toisen tuntee!

Kerran vuodessa kutsumme kaikki Ystävät kylään. Ystäväillassa kohtaamme toisemme keskustellaksemme teatterista ja taiteesta Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä.

Kansallisteatterin Ystävyys on ilmaista eikä velvoita mihinkään.
Voit milloin tahansa poistua Ystävä-listaltamme, vaikka se saattaa särkeä sydämemme. Poistumislinkin löydät viimeisimmän kirjeesi lopusta tai voit laittaa toivomuksesi viestillä osoitteeseen myynti@kansallisteatteri.fi.