Siirry pääsisältöön

Uusia näkyjä kaupungin sydämestä

Koe ensimmäisten joukossa uusi ja ainutlaatuinen teatteritila Helsingissä, urbaanissa konepajamiljöössä!

Vallilan Kansallisteatteri toimii syksystä 2020 alkaen yhtenä Kansallisteatterin näyttämöistä. Peruskorjauksen aikana se korvaa Pienen näyttämön.

Syksyn 2020 ohjelmistoa Vallilassa

Tuohtumus-esityksen rooleissa mm. Sari Puumalainen ja Anna-Maija Tuokko

Kirsi Porkka & Marina Meinander: Tuohtumus – lue lisää esityssivulta!

Delta Venus: The Betty Show – lue lisää esityssivulta!

Molière: Saituri – lue lisää esityssivulta!

Jussi Moila: Isän maa – lue lisää esityssivulta!

Saapumisohjeet

Vallilan Kansallisteatteri sijaitsee Vallilan konepajan alueella, The Train Factoryssä. Käyntiosoite on Konepajanpasaasi.

Perille pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Raitiovaunupysäkkejä ja bussipysäkkejä on sekä Aleksis Kiven kadun, Traverssikujan että Teollisuuskadun puolella. Pasilan juna-asemalta matka taittuu kävellen noin 15 minuutissa. Suorin reitti kulkee Teollisuuskadun ylittävää kävelysiltaa pitkin.

Katsomossa

Ovet Vallilan Kansallisteatterin katsomoon avataan noin 30 min ennen esityksen alkua. Varauduthan odottamaan sisäänpääsyäsi ulkona. Vahtimestarimme päästävät katsojat porrastetusti sisään. Teatterisalissa on viileää, joten suosittelemme pukeutumaan mukavasti ja lämpimästi.

Vallilassa teatteriyleisöä palvelee Corona Baari

Corona Baarilla ja Vallilan Kansallisteatterilla on yhteinen sisäpiha. Lauantaisin Corona Baari avataan teatteriyleisöä varten tuntia ennen näytännön alkua. Ravintolassa voit viettää myös väliajan.