Siirry pääsisältöön

Liput

Lippumyymälä

ma-pe 9-19

lauantaisin 9-15
(tammikuun 2022 ajan)

p. 010 7331 331
(0,0835 € + pvm/mpm)

 

Ryhmät ja yritysasiakkaat

ma–pe klo 9−16

p. 010 7331 332
(0,0835 € + pvm/mpm)

myynti@kansallisteatteri.fi
Sähköpostiin vastataan maanantaista perjantaihin klo 9-16.

Lippumyymälän käyntiosoite

Läntinen Teatterikuja 1 a, 00100 Helsinki

HUOM! Koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä katsomossa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut. Lunastus- ja ostomahdollisuus R-kioskeilta on toistaiseksi pois käytöstä asiakastietojen keräämisen varmistamiseksi.

150-vuotisjuhlavuoden lahjakortti ja sarjalippu

Paras lahjaidea vuodelle 2022 on Kansallisteatterin juhlavuoden sarjalippu tai lahjakortti! Juhlavuoden sarjalipulla (150 €) lahjansaaja pääsee nauttimaan viidestä valitsemastaan teatterielämyksestä ja Teatteri-ilta kahdelle -lahjakortti (150 €) sisältää teatterilippujen lisäksi väliaikatarjoilut kahdelle. Juhlavuoden lahjakortteja ja sarjalippuja voi ostaa ainoastaan omasta lippumyymälästämme.

Lahjakortti on arvostettu, aineeton lahja!

Lahjakortin voi ostaa lippumyymälästä, Lippupisteen toimipisteistä ja verkkokaupasta valitsemalleen rahasummalle: verkkokaupassa käytettävä lahjakortti voit ostaa täältä ja myyntipisteissä käytettävä lahjakortti täältä. Lahjan saaja voi itse valita esityksen ja näytäntöpäivän joko Kansallisteatterin omasta ohjelmistosta tai vierailuohjelmistosta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Verkkokaupasta ostettaessa lipun hintaan lisätään lippu.fi-palvelu- ja toimitusmaksut.

Sarjalippu on teatterinystävän edullisin vaihtoehto!

Henkilökohtainen sarjalippu ( 120 € ) oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan Kansallisteatterin omaan esitykseen. Avec-sarjalipulla ( 180 € ) saa kaksi teatterilippua kolmeen esitykseen tai yksittäisen lipun kuuteen esitykseen.
Vuoden ostopäivästä voimassa olevia sarjalippuja myydään ainoastaan lippumyymälässämme, eivätkä ne koske vierailuesityksiä.

Stage-passilla teatteriin vaikka joka päivä!

Alle 25-vuotiaille ja opiskelijoille suunnattu Stage-passi on huippuedullinen pääsylippu Kansallisteatteriin! 54 €:n kortti sisältää neljä lippua vapaasti valittaviin normaalihintaisiin esityksiin kaikilla näyttämöillä. Lisäksi passilla pääsee veloituksetta saman illan näytäntöihin Suuren näyttämön toisen parven paikoille, jos tilaa on. Veloituksettomia toisen parven paikkoja ei voi varata etukäteen; liput vain lippumyymälästä. Stage-passi on voimassa vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Etu ei koske ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä.

Frank-opiskelijasarjalipulla tujaus kulttuuria opiskelijaelämään!

Saat 5 x Frank-opiskelijasarjalipun Kansallisteatterin näytäntöihin (ei koske vierailuja) vain 60 €:lla opiskelijakortillasi ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten sen voi jakaa muiden opiskelijaystävien kanssa.