Siirry pääsisältöön

Liput

Lippumyymälä

ma–pe klo 9–18 p. 010 7331 331 (0,0835 € + pvm/mpm)
peruutukset@kansallisteatteri.fi

Ryhmät ja yritysasiakkaat

ma–pe klo 9−16 p. 010 7331 332 (0,0835 € + pvm/mpm)
myynti@kansallisteatteri.fi

Kansallisteatterin lippumyymälä palvelee keväällä 2020 vain puhelimitse ja sähköpostitse.

Läntinen Teatterikuja 1 a, 00100 Helsinki

HUOM! Kansallisteatterin lippumyymälä palvelee kevään 2020 ajan vain puhelimitse ja sähköpostitse.

Ryhmä- ja yritysmyynnin tavoittaa myös osoitteesta myynti@kansallisteatteri.fi Huom! Sähköpostiisi vastataan maanantaista perjantaihin klo 9-16.

Sarjaliput ja lahjakortit

Sarjalippu on teatterinystävän edullisin vaihtoehto!
Henkilökohtainen sarjalippu ( 120 € ) oikeuttaa neljään vapaasti valittavaan Kansallisteatterin omaan esitykseen. Avec-sarjalipulla ( 180 € ) saa kaksi teatterilippua kolmeen esitykseen tai yksittäisen lipun kuuteen esitykseen.
Vuoden ostopäivästä voimassa olevia sarjalippuja myydään ainoastaan lippumyymälässämme, eivätkä ne koske vierailuesityksiä.

Stage-passilla teatteriin vaikka joka päivä!
Alle 25-vuotiaille ja opiskelijoille suunnattu Stage-passi on huippuedullinen pääsylippu Kansallisteatteriin! 54 €:n kortti sisältää neljä lippua vapaasti valittaviin normaalihintaisiin esityksiin kaikilla näyttämöillä. Lisäksi passilla pääsee veloituksetta saman illan näytäntöihin Suuren näyttämön toisen parven paikoille, jos tilaa on. Veloituksettomia toisen parven paikkoja ei voi varata etukäteen; liput vain lippumyymälästä. Stage-passi on voimassa vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Etu ei koske ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä.

Frank-opiskelijasarjalippulla tujaus kulttuuria opiskelijaelämään!
Saat 5 x Frank-opiskelijasarjalipun Kansallisteatterin näytäntöihin (ei koske vierailuja) vain 60 €:lla opiskelijakortillasi ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten sen voi jakaa muiden opiskelijaystävien kanssa.

Lahjakortti on arvostettu, aineeton lahja!
Lahjakortin voi ostaa lippumyymälästä, Lippupisteen toimipisteistä ja verkkokaupasta valitsemalleen rahasummalle (verkkokaupassa käytettävä lahjakortti ja myyntipisteissä käytettävä lahjakortti). Lahjan saaja voi itse valita esityksen ja näytäntöpäivän joko Kansallisteatterin omasta ohjelmistosta tai vierailuohjelmistosta. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Verkkokaupasta ostettaessa lipun hintaan lisätään lippu.fi-palvelu- ja toimitusmaksut.