Siirry pääsisältöön

Liput

Lippumyymälä

ma-pe 9-19

Lippumyymälä on kesälomalla 5.6.-1.8.
Avaamme jälleen 2.8. klo 9.

p. 010 7331 331
(0,0835 € + pvm/mpm)

peruutukset@kansallisteatteri.fi

 

Ryhmät ja yritysasiakkaat

ma–pe klo 9−15

Ryhmämyynti on kesälomalla 14.6.-1.8.

p. 010 7331 332
(0,0835 € + pvm/mpm)

myynti@kansallisteatteri.fi
Sähköpostiin vastataan maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Lippumyymälän käyntiosoite

Läntinen Teatterikuja 1 a, 00100 Helsinki

HUOM! Koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä katsomossa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut. Lunastus- ja ostomahdollisuus R-kioskeilta on toistaiseksi pois käytöstä asiakastietojen keräämisen varmistamiseksi.

Ajankohtaista

Kansallisteatterin kevään 2021 näytännöt on peruttu. Asiakkaita, joilla oli liput peruttuihin näytäntöihin, pyydetään olemaan yhteydessä Kansallisteatterin lippumyymälään tai ryhmämyyntiin. Syksyn näytännöt pyritään avaamaan myyntiin huhtikuun aikana ja lippuja voi vaihtaa uusiin 31.8.2021 asti. Vanhenevat lahjakortit ja sarjaliput ovat voimassa 31.8.2021 asti.

Syksyn 2021 näytäntöjen lippuja on nyt myynnissä

Syksyn 2021 Suuren näyttämön esityksiin myydään keväällä vain osa katsomopaikoista. Syksyn näytännöt järjestetään vallitsevia turvallisuuskäytäntöjä ja turvaväliohjeita tarkasti noudattaen.

Syksy on kuitenkin pitkä, eikä vielä tiedetä millaisia turvallisuuskäytäntöjä missäkin kuussa on tarpeen noudattaa. Tästä johtuen lippuihin merkityt paikkanumerot voivat muuttua lähempänä näytäntöä. Mahdolliset muutokset tehdään aina viranomaisohjeistusten mukaisesti ja terveysturvallisuus edellä.

Pyydämme, että seuraatte viestintäämme ja huolehditte, että sähköpostiosoitteenne on tiedossamme. Lähetämme ajantasaista tietoa paikkajärjestelyistä ja muista käytännöistä ennen näytäntöä. Teatteriin tullessa aulahenkilökunta ohjaa toimintaa ja katsomoihin sijoittumista.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa teatteriin – olemme kaivanneet teitä!

Lippujen varaaminen ja lunastaminen

Lippuja voi ostaa ja varata suoraan Kansallisteatterin omasta lippumyymälästä tai ostaa Lippupisteen myyntipisteistä ja puhelinpalvelusta 0600 900 900 (2 €/min + pvm). Lippuja voi ostaa milloin vain Lippupisteen verkkokaupasta.

Varatut liput voit lunastaa Kansallisteatterin lippumyymälästä tai mistä tahansa Lippupisteen myyntipisteestä. Varatut liput on lunastettava kolmen viikon sisällä varauksesta. Mikäli esitys on alle kolmen viikon kuluessa varauksesta, sovitaan lunastusajasta tapauskohtaisesti. Lunastettuja lippuja ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

Lippu.fi -verkkokaupasta ostettua printtilippua (pdf) voi käyttää myös mobiililippuna. Lippua ei tarvitse tulostaa vaan sen voi näyttää mobiililaitteen näytöltä. Avaathan lipputiedoston etukäteen.

Yhteystietojen kerääminen

Lippuja varatessasi kysymme yhteystietosi. Erityisesti koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä katsomossa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut. Lunastus- ja ostomahdollisuus R-kioskeilta on toistaiseksi pois käytöstä asiakastietojen keräämisen varmistamiseksi. Sitoudumme tartuntaketjujen jäljittämisessä viranomaisohjeisiin ja noudatamme henkilötietolakia.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä lippumyymälässä käyvät:

  • käteinen
  • pankki- ja luottokortit
  • arvosetelit ja -kortit
  • Virikeseteli (Luottokunta)
  • Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy)
  • Kulttuuriseteli ja -kortti sekä SmartumPay (Smartum Oy)
  • Ticket Mind & Body
  • ePassi
  • Kulttuuripassi (EventBrokers EBS Oy) HUOM! Liput Lippupisteen kautta.

Arvoseteleitä ei voi käyttää Lippu.fi -sivulla eikä R-kioskeilla. Arvosetelit ovat henkilökohtaisia.

Turvallinen lipunosto

Suosittelemme, että ostat lippuja Kansallisteatterin näytäntöihin vain Kansallisteatterin omalta tai Lippu.fi-verkkosivustoilta. Näin vältyt mahdollisilta verkkohuijauksilta.

Tutustu Turvallisesti Kansallisteatterissa -sivustoon täällä.

Tutustu saavutettavuusselosteeseemme täällä.

Tutustu Kansallisteatterin tietosuojakäytäntöön täällä ja Lippupisteen tietosuojakäytäntöön täällä.