Siirry pääsisältöön

Yhteystiedot

Roosa Vaverka
tuottaja

esitysten tilaukset
p. 050 373 1925

Jussi Lehtonen
taiteellinen suunnittelija

p. 050 441 7611

etunimi.sukunimi@kansallisteatteri.fi

Kiertuenäyttämö

Suomen Kansallisteatterin Kiertuenäyttämö vie taidetta keskelle terveydenhuollon, sosiaalityön ja vankeinhoidon yksiköiden arkea.

Kiertuenäyttämö tuottaa myös tutkivan teatterityön prosesseja ja osallistavia kenttätyöjaksoja erilaisten yhteisöjen kanssa tavoitteenaan tuoda muuten kuulumattomiin jäävä ääni osaksi Kansallisteatterin repertuaaria.

Lue lisää Kiertuenäyttämöstä

Click here to read in English: The Finnish National Theatre´s Touring Stage

Lahjoita sisältöä elämään – tue Kiertuenäyttämöä!

Elämä on luotu elettäväksi tässä ja nyt, ja ennen kaikkea se on tehty elettäväksi yhteydessä muihin ihmisiin. Me Kansallisteatterissa uskomme, että taide ja teatteri kuuluvat kaikille. Haluamme mahdollistaa osallisuuden kokemukset taiteen keinoin myös ihmisille, jotka eivät pääse teatterielämysten pariin oma-aloitteisesti.

Lahjoittamalla autat Kiertuenäyttämöä viemään esityksiä terveydenhuollon ja sosiaalitoimen yksiköihin, vankiloihin ja vastaanottokeskuksiin. Yhdessä voimme edistää yhdenvertaisuutta, suvaitsevaisuutta ja osallisuutta pienissä ja suurissa yhteisöissä. Lue lisää aiheesta Lahjoita ja tue -sivulta. Voit lahjoittaa Kiertuenäyttämölle helposti verkossa tai MobilePaylla numeroon 42880.

Ole mukana – tee kertalahjoitus

Siirry lahjoitussivustolle lahjoittamaan.

Kiitos – pienikin lahjoitus auttaa!