Siirry pääsisältöön
""

Vallilan Kansallisteatteriin joulukuun 3. päiväksi suunniteltu, Teatteri Nirvanan Isän maan ensi-ilta siirtyy näytäntövuoteen 2021.

Kansallisteatterin peruskorjauksen aikaisessa väistötilassa, Vallilan Kansallisteatterissa on tehty ilmastointiin liittyviä rakennusteknisiä korjaustöitä, joiden johdosta Delta Venuksen The Betty Show´n ensi-iltaa jouduttiin siirtämään muutamalla päivällä. Saman syyn vuoksi siirtyi myös seuraava ensi-ilta Saituri noin puolellatoista viikolla. Siirtojen avulla on varmistettu työryhmille tarpeellinen määrä näyttämöharjoitusaikaa Vallilassa.

Teatteri Nirvanan ja Kansallisteatterin yhteistuotannon, Jussi Moilan kirjoittaman ja Sini Pesosen ohjaaman Isän maanensi-ilta siirtyy niin ikään. Teoksen kantaesityksen oli määrä olla Vallilassa 3. joulukuuta, mutta aikataulullisten syiden vuoksi ensi-iltaa joudutaan siirtämään ensi näytäntövuoteen. Kansallisteatteri viestii uudesta ensi-iltapäivästä, kun aikataulut varmistuvat ja liput tulevat myyntiin.

Kansallisteatterista ollaan yhteydessä Isän maan näytäntöihin lippuja varanneisiin asiakkaisiin, joiden liput vaihdetaan muihin Kansallisteatterin näytäntöihin tai lahjakortteihin.