Siirry pääsisältöön
Mauri ja mini-isoveli

Veera Salmen kirjaan perustuva Mauri ja vähä-älypuhelin -teatteriesitys saa nyt jatkoa, kun suositun lastenkirjailijan uutuusteos Mauri ja mini-isoveli sovitetaan Willensaunan näyttämölle. Irene Ahon ohjaama lastenteatteriesitys kantaesitetään 11. huhtikuuta.

Pasilalaisella koululaisella Maurilla on kaksi pelonaihetta. Koulussa riehuu kauhea pahis, Oksu, joka voittaa jopa salilla lihaksiaan kasvattavan Mustan Barbaarin. Toiseksi luokkakaverit Hanan ja Hilma kiusaavat Mauria ja hänen kaveriaan Chitä. Mauri toivoisi, että hänellä olisi isoveli, joka saisi kiusaamisen loppumaan. Öisin Maurin sängyn alle ilmestyy salaperäinen, hohtava kuumuna, jonka sisältä kuuluu koputusta. Kuka tai mikä siellä on?

Mauri on nyt edellistarinaa vanhempi, mutta hänen mielikuvituksensa mahti on entisensä: hän laatii yhä kaavioita ja listoja havainnollistamisvihkoonsa ja saa Konegtig-puhelimellaan yhteyden Nakuna Uusi-Beban Halihali-heimoon. Vihko aseenaan Mauri käy urheasti taisteluun Oksua ja kiusaamista vastaan.

Irene Ahon ohjaama vaikuttavan visuaalinen, musiikillinen teatteriesitys jatkaa Maurin tarinaa, jonka kantavia teemoja ovat ystävyys ja mielikuvituksen voima. Esitys käsittelee nykykoululaisten elämää iloineen, haaveineen ja huolineen hykerryttävän hauskasti ja suurella sydämellä.