Siirry pääsisältöön
""

Näyttelijät Katariina Kaitue ja Timo Torikka säkenöivät rooleissaan yleisön ja kriitikoiden suosikkiesityksessä Rakkauden päätös. Kansallisteatteri tarjoaa esityksen Omapohjan näyttämöltä ainutkertaisena livestriiminä 11. maaliskuuta kello 19. Esitys on ilmaiseksi nähtävillä Kansallisteatterin Tapahtumakanavalla ja Facebook-tapahtumassa kahden viikon ajan.

Pascal Rambertin kansainväliseksi hitiksi nousseessa Rakkauden päätöksessä mies ja nainen puhuvat eron hetkellä suunsa puhtaaksi. Kun rakkauden suljettu piiri avautuu, on mittakaavana koko kosmos ja sananvaihto julmaa, kaunista, runollista, intiimiä, tunnistettavaa ‒ ja hauskaa.

Rakkauden päätös sai Suomen kantaesityksensä Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä 8.11.2019. Teoksen oli määrä saada lisänäytäntöjä Omapohjassa kevätkaudella, mutta koronarajoitusten vuoksi näytännöt peruttiin. Rakkauden päätöksen ehti nähdä Kansallisteatterin Pienellä näyttämöllä 18 näytännössä 4480 katsojaa.

Esityksestä on tehty myös lukudraamataltiointi. Se tulee uudelleen ilmaiseksi kuultavaksi Kansallisteatterin Äänikanavalle huhtikuun ajaksi.

Pascal Rambertin itsensä ohjaama ja Timo Torikan suomentama esitys nähdään Omapohjan näyttämöltä livestriimattuna 11.3.2021 kello 19.00.

Katso esitys Facebookissa.

Katso esitys Tapahtumakanavalla.