Siirry pääsisältöön
""

Kansallisteatterin menestysesitys on saatavilla maksullisena taltiointina keikalla.fi –palvelussa

Juhana von Baghin ohjaama ja Michael Baranin dramatisoima Rikinkeltainen taivas tuo Kjell Westön samannimisen romaanin (Otava, 2017) näyttämölle visionäärisenä ja aistivoimaisena näyttämöteoksena. Teos on taltioitu monikamerataltiointina Kansallisteatterin Suurelta näyttämöltä keväällä 2021. Lue lisää teostaltioinnin omalta sivulta.

Mikä on totta, mikä petosta? Onko vapautta, jota on joskus uskonut elävänsä, koskaan ollutkaan? Mihin katoaa kaikki se rakkaus, joka elämämme parhaina hetkinä ympäröi meidät?

Rikinkeltainen taivas on intiimi ja musiikillinen matka, joka johtaa lapsuuden unenkaltaisesta kesäparatiisista 1960-luvulta sirpaleiseen nykymaailmaan, läpi toivon ja pettymysten täyttämien vuosikymmenten. Melankolian ja kauneuden läpäisemässä esityksessä sukupolvet, sukupuolet ja sosiaaliluokat törmäävät toisiinsa muistojen ja tosiasioiden kaleidoskoopissa.

Teos kantaesitettiin Pienellä näyttämöllä 4.12.2019. Rikinkeltaisen taivaan ehti nähdä 38:ssä näytännössä 10 330 katsojaa Pienellä ja Suurella näyttämöllä.

Kesto ja lipunhinnat

Kesto 2 h 5 min

Liput
Katselukoodi 20 € / kpl
Kaverin kanssa -lippu 30 € / kpl
(sis. yhden katselukoodin yhdelle laitteelle pienellä ryhmällä katsottavaksi)

Ryhmälippu 15 € / kpl
(min. 20 lippua / kertaostos, sis. omat katselukoodit kaikille katsojille eri laitteilta katsottaviksi)

Yksittäisiä katselukoodeja ja Kaverin kanssa -lippuja voi ostaa lippu.fi-verkkokaupasta.

Ryhmälippuja voi tilata laskulla Kansallisteatterin ryhmämyynnistä myynti@kansallisteatteri.fi tai 010 7331 332.