Siirry pääsisältöön
""

On elävän taiteen aika.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan syyskauden uutuuksistamme ja seuraamaan huippukiinnostavien taiteilijoiden haastatteluja ja videotervehdyksiä suoran lähetyksen pariin 12.8. kello 10–11! Esittelemme tilaisuudessa myös uuden kotikirjailijamme.

Kansallisteatteri avaa ovet yleisölle elokuussa tarkoin turvatoimin. Syysohjelmiston painopiste on kotimaisissa laatudraamoissa, joita on keväältä siirtyneiden ensi-iltojen vuoksi tarjolla tavallista enemmän.

”Taiteellinen teatteri on vahvasti aihelähtöistä, mikä näinä aikoina tuntuu enemmän kuin perustellulta. Ohjelmistomme punaisena lankana piirtyy esiin aikamme ihminen – me kaikki – osana laajempia yhteyksiä: perhettä, työtä, sivistystä, yhteiskunnan taloudellis-poliittista järjestelmää ja luonnonjärjestystä. Tähän liittyy myös kenties tärkein henkilökohtainen opetus, jonka olen korona-ajalta saanut: ihminen on aina osa laajempaa yhteyttä, halusi hän sitä tai ei. Meidän kaikkien on mahdollisuus nöyrtyä ja laajentaa näkökulmaamme kohtaamaan todella se, mitä ympärillämme tapahtuu ja siirtyä lyhytnäköisyydestämme kohti kestävämpiä ratkaisuja”, Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho linjaa.

Katso avajaiset Facebook-tapahtumassa.

Katso avajaiset Kansallisteatterin Tapahtumakanavalla.

Tallenne katsottavissa sekä Facebookissa että Tapahtumakanavalla 26.8.2021 asti.