Siirry pääsisältöön
Kansallisteatteri

Suomen Kansallisteatteri etsii teatterista inspiroituvaa, idearikasta myynti- ja markkinointipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Myynti- ja markkinointipäällikkönä vastaat laaja-alaisesti Kansallisteatterin myynnistä ja markkinoinnista. Tehtävänäsi on muun muassa markkinoinnin strategian suunnittelu ja budjetointi, kampanjoiden ja konseptien ideointi, asiakkuuksien ja myynnin kehittäminen sekä kymmenhenkisen tiimin esimiehenä toimiminen.

Tehtävässä tarvitaan rautaisia projektinhallintataitoja ja kokonaisnäkemystä sekä kykyä olla läsnä ja ymmärtää ihmisiä. Sinulle on jo kertynyt näyttöjä tuloksellisesta myynnistä, tiimien johtamisesta, markkinoinnista ja budjetoinnista. Teatterialan tuntemus tai vähintäänkin aito kiinnostus esittävään taiteeseen ovat välttämättömiä tehtävässä onnistumiselle. Kokemus tai kiinnostus kansainvälistä teatteria kohtaan on eduksi.

Ideaali työntekijä on hyvällä itsetunnolla varustettu, korkeakoulutaustainen, luova ja käytännönläheinen markkinoija. Osaat organisoida työt tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Nautit esiintymisestä asiakastilaisuuksissa ja sinulla on hyvä visuaalinen silmä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa viestimistä suomen kielellä.

Suomen Kansallisteatteri tarjoaa huikean aitiopaikan teatterimaailmaan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä ennen kaikkea mukavan ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan/Opteam Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.01.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.