Siirry pääsisältöön
""

Helsingin Sanomat on päättänyt perua tämän syksyn Musta laatikko -esitykset. Syksyn ensi-ilta piti olla Kansallisteatterissa 6. lokakuuta.

”Helsingin Sanomat arvioi yleisötilaisuuksien järjestämistä suhteessa vallitsevaan koronatilanteeseen. Osana tätä arviointia perumme syksyn Mustan laatikon, mutta jatkamme Mustan laatikon esityksiä jälleen ensi vuonna”, kertoo HS:n päätoimittaja Anu Ubaud.

Musta laatikko jatkuu maaliskuussa 2021. Ensi-ilta on Kansallisteatterissa 9. maaliskuuta. Näytäntöjä on Kansallisteatterissa keväällä yhteensä kymmenen.

Syksyn 2020 esitykseen lipun ostaneet voivat siirtää lippunsa keväälle 2021 tästä päivästä alkaen. Lipusta saa halutessaan myös rahat takaisin. Muutoksia voi hoitaa Kansallisteatterin lippumyymälässä ja Lippu.fi:ssä 15. joulukuuta asti.

”Koska kevään tilanteesta ei ole vielä tarkkaa kuvaa, Mustan laatikon esityksiin Kansallisteatterissa myydään ainakin tässä vaiheessa vain noin kolmasosa paikoista. Tällä tavallahan Kansallisteatteri järjestää esityksiään nyt parhaillaankin turvallisesti. Seuraamme tietenkin teatterin kanssa tilannetta”, sanoo Tuomas Kaseva, yksi Mustan laatikon tuottajista.

Musta laatikko on Helsingin Sanomien elävän journalismin esitys, jota on järjestetty Kansallisteatterissa helmikuusta 2016 alkaen. Tilaisuudet ovat keränneet tähän mennessä yhteensä yli 30 000 katsojaa.