Siirry pääsisältöön

Lipun osto ja asiakaspalvelu

Syksyn 2021 näytännöt

Seuraamme viranomaisohjeistuksia ja toimimme alkavalla teatterikaudellakin niiden mukaan. Päivitämme turvallisuusohjeita jatkuvasti, tutustuthan niihin huolellisesti.

Kaikille näyttämöille myydään vain osa katsomopaikoista vallitsevia turvallisuuskäytäntöjä ja turvavälisuosituksia noudattaen.

Suuren näyttämön katsomo on numeroitu. Koska viranomaisten kokoontumisrajoitukset ja turvavälisuositukset muuttuvat vallitsevan tilanteen mukaan, myös sallitut katsojamäärät vaihtelevat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että merkityt paikkanumerot voivat muuttua lähempänä näytäntöä. 

Vallilan Kansallisteatterin ja Omapohjan näyttämön katsomot ovat numeroimattomat.

Pyydämme, että seuraatte viestintäämme ja huolehditte, että sähköpostiosoitteenne on tiedossamme. Lähetämme ajantasaista tietoa paikkajärjestelyistä ja muista käytännöistä ennen näytäntöä. Teatteriin tullessa aulahenkilökunta ohjaa toimintaa ja katsomoihin sijoittumista.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa teatteriin – olemme kaivanneet teitä!

Jos sairastut, jää kotiin lepäämään.

Helpoimmin vältät lähikontaktit tekemällä lippuostokset lippu.fi-verkkokaupassa. Lippumyymälässämme suosimme korttimaksua hygieniasyistä. Huom! Vallilan Kansallisteatterissa käy vain korttimaksu. Myös pleksilasisuojat ennaltaehkäisevät osaltaan tartuntoja.

Lippuja varatessasi kysymme yhteystietosi. Poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä katsomossa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut. Lunastus- ja ostomahdollisuus R-kioskeilta on toistaiseksi pois käytöstä asiakastietojen keräämisen varmistamiseksi. Sitoudumme tartuntaketjujen jäljittämisessä viranomaisohjeisiin ja noudatamme henkilötietolakia.

Saavuthan teatteriin vain, jos olet terve. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin. Teatteriesitykset odottavat.

Sairastapauksissa vaihdamme lippusi maksutta uuteen näytäntöön tai lahjakorttiin vielä näytäntöpäivänäkin. Olethan yhteydessä lippumyymäläämme matalalla kynnyksellä, autamme mielellämme. Lippumyymälä on ruuhkaisimmillaan aina kaksi tuntia ennen näytäntöjen alkua, joten suosittelemme olemaan yhteydessä jo hyvissä ajoin.