Siirry pääsisältöön

Näin toimit turvallisesti katsomossa ja lämpiössä

Säilytetään turvavälit.Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttämistä. Varauduthan ottamaan mukaasi oman kasvomaskin.

Otetaan tilaa itsellemme ja annetaan sitä toisillemme. Pidetään puolin ja toisin tarvittavat turvavälit, vähintään metri. Jonota merkityissä pisteissä. Noudata ohjeita myös kulkusuunnista ja -reiteistä sekä ulko- että sisätiloissamme.

Varauduthan odottamaan sisäänpääsyäsi pääovilla. Vahtimestarimme päästävät katsojat porrastetusti sisään. Ovet Suurelle näyttämölle ja Vallilan Kansallisteatteriin avataan tuntia ennen näytännön alkua ja Omapohjaan 30 min ennen näytännön alkua.

Otamme katsomoihimme vain rajoitetun määrän katsojia. Katsomoissa on käytössä joka toinen paikka. Suurella näyttämöllä lipussa mainittu rivinumero pitää paikkansa, paikkanumero ei. Paikan päällä vahtimestarimme opastavat sinut paikallesi. Jos sinulla on erityistarpeita (mm. tarvitset induktiosilmukkaa tai sinulla on liikuntarajoitteita), ota yhteyttä vahtimestariimme paikan päälle saavuttuasi.

Pese kädet.Noudatetaan erityisen hyvää käsihygieniaa. Desinfioi kädet heti saapuessasi aulaan. Muista pestä kädet huolellisesti wc-tiloissa ja käytä käsidesiä. Käsidesipisteitä on sijoitettu myös aulatiloihimme. Yski tai aivasta nenäliinaan tai hihaasi.

Vältäthän voimakkaita hajusteita. Ne voivat aiheuttaa muissa katsojissa hengitystieoireita, kuten aivastelua.

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja käsineitä.
Henkilökuntamme on sitoutunut tehostettuun käsihygieniaan.

Nanoksi Finland on tehnyt Suuren näyttämön yleisötiloihin katalyysipinnoituksen, jonka avulla erilaiset kosketuspinnat pysyvät virus-ja infektiovapaina. Katalyysipinnoite pitää pinnat automaattisesti puhtaina 24/7. Teho perustuu nanokokoisiin titaanidioksidihiukkasiin, jotka aktivoituvat ympäröivän valon vaikutuksesta ja muodostavat ns. reaktiivisia happiyhdisteitä. Nämä happiyhdisteet puolestaan tuhoavat pinnoilla olevat virukset, bakteerit, sienet, homeet ja VOC-yhdisteet.  Pinnoite on turvallinen ihmisille ja ympäristölle. Lue lisää Nanoksi Finlandin verkkosivuilta.

Kiinnitämme erityistä huomiota siisteyteen Työterveyslaitoksen siivousohjeiden mukaan ja puhdistamme pintoja tehostetusti. Huomioimme erityisesti ovenkahvat, pöytätasot, hanat ja kaiteet. Vältäthän pintojen turhaa koskettelua.