Siirry pääsisältöön

Syksyn 2021 näytännöt

Kaikille näyttämöille myydään vain osa katsomopaikoista vallitsevia turvallisuuskäytäntöjä ja turvavälisuosituksia noudattaen.

Edellytämme kaikilta katsojilta kasvomaskin käyttöä.

Koska viranomaisten asettamat kokoontumisrajoitukset ja turvavälisuositukset muuttuvat vallitsevan tilanteen mukaan, myös sallitut katsojamäärät vaihtelevat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että lippuun merkityt paikkanumerot voivat muuttua lähempänä näytäntöä. Teatterin henkilökunta kertoo paikkajärjestelyistä paikan päällä, noudatathan annettuja ohjeita.

Pyydämme, että seuraatte viestintäämme ja huolehditte, että sähköpostiosoitteenne on tiedossamme. Lähetämme ajantasaista tietoa paikkajärjestelyistä ja muista käytännöistä ennen näytäntöä. Teatteriin tullessa aulahenkilökunta ohjaa toimintaa ja katsomoihin sijoittumista.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa teatteriin – olemme kaivanneet teitä!

Haluamme tehdä teatterikäynnistäsi mahdollisimman turvallisen. Kansallisteatteri on sitoutunut kansalliseen esittävän taiteen yhteislinjaukseen, joihin voit tutustua Suomen Teatterit ry:n sivuilla. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden. Tehdään yhdessä Kansallisteatterista turvallinen kohtaamispaikka!

Olemme koostaneet ajantasaiset ja jatkuvasti päivittyvät ohjeet tälle sivustolle. Seuraamme tilannetta ja uusia suosituksia aktiivisesti. Viimeisimmät uutisemme löydät Ajankohtaista-sivulta.

Tervetuloa turvallisesti teatteriin!

#turvallisestikansallisteatterissa

Jos sairastut, jää kotiin lepäämään.

Turvallisesti Kansallisteatterissa -sivusto on päivitetty 3.8.2021