Siirry pääsisältöön

Kansallisteatterin kevätkauden 2021 esitykset perutaan. Lue lisää!

Syksyn 2021 näytäntöjen lippuja on nyt myynnissä

Syksyn 2021 Suuren näyttämön esityksiin myydään keväällä vain osa katsomopaikoista. Syksyn näytännöt järjestetään vallitsevia turvallisuuskäytäntöjä ja turvaväliohjeita tarkasti noudattaen.

Syksy on kuitenkin pitkä, emmekä voi etukäteen tietää, millaisia turvallisuuskäytäntöjä missäkin kuussa on tarpeen noudattaa. Tästä johtuen lippuihin merkityt paikkanumerot voivat muuttua lähempänä näytäntöä. Mahdolliset muutokset tehdään aina viranomaisohjeistusten mukaisesti ja terveysturvallisuus edellä.

Pyydämme, että seuraatte viestintäämme ja huolehditte, että sähköpostiosoitteenne on tiedossamme. Lähetämme ajantasaista tietoa paikkajärjestelyistä ja muista käytännöistä ennen näytäntöä. Teatteriin tullessa aulahenkilökunta ohjaa toimintaa ja katsomoihin sijoittumista.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa teatteriin – olemme kaivanneet teitä!

Kansallisteatterin näytännöt perutaan 14.4.2021 saakka osana koronarajoitustoimia

Lue lisää Ajankohtaista-sivustolta.

Haluamme tehdä teatterikäynnistäsi mahdollisimman turvallisen. Kansallisteatteri on sitoutunut kansalliseen esittävän taiteen yhteislinjaukseen, joihin voit tutustua Suomen Teatterit ry:n sivuilla. Noudatamme viranomaisten ohjeistuksia turvataksemme sekä yleisön että henkilökunnan terveyden. Tehdään yhdessä Kansallisteatterista turvallinen kohtaamispaikka!

Olemme koostaneet ajantasaiset ja jatkuvasti päivittyvät ohjeet tälle sivustolle. Seuraamme tilannetta ja uusia suosituksia aktiivisesti. Viimeisimmät uutisemme löydät Ajankohtaista-sivulta.

Tervetuloa turvallisesti teatteriin!

#turvallisestikansallisteatterissa

Jos sairastut, jää kotiin lepäämään.

Turvallisesti Kansallisteatterissa -sivusto on päivitetty 13.4.2021