Siirry pääsisältöön

Teattereiden yleisökapasiteettia ei enää rajoiteta 1.10.2021 alkaen. Teatterielämys pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun kaikilla on mukava ja turvallinen olo. Kun toimimme yhdessä, onnistumme varmasti!

Huolehditaan terveydestä

Saavuthan teatteriin vain terveenä. Sairastapauksissa vaihdamme lippusi maksutta uuteen näytäntöön tai lahjakorttiin vielä tuntia ennen näytännön alkamista. Olethan yhteydessä lippumyymäläämme matalalla kynnyksellä, autamme mielellämme. Lippumyymälä on ruuhkaisimmillaan aina kaksi tuntia ennen näytäntöjen alkua, joten suosittelemme olemaan yhteydessä jo hyvissä ajoin.

Huomioidaan toisemme

Otetaan edelleen tilaa itsellemme ja annetaan sitä toisillemme.

Edellytämme katsojilta kasvomaskin käyttämistä. Varauduthan ottamaan mukaasi oman kasvomaskin. Myös henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja ja käsineitä.

Panostetaan puhtauteen

Hyvä käsihygienia on aina paikallaan. Desinfioi kädet heti saapuessasi aulaan. Muista pestä kädet huolellisesti wc-tiloissa ja käytä käsidesiä. Käsidesipisteitä on sijoitettu myös aulatiloihimme. Yski tai aivasta nenäliinaan tai hihaasi. Henkilökuntamme on sitoutunut tehostettuun käsihygieniaan.

Vältäthän voimakkaita hajusteita. Ne voivat aiheuttaa muissa katsojissa hengitystieoireita, kuten aivastelua.

Nanoksi Finland on tehnyt Suuren näyttämön yleisötiloihin katalyysipinnoituksen, jonka avulla erilaiset kosketuspinnat pysyvät virus-ja infektiovapaina. Katalyysipinnoite pitää pinnat automaattisesti puhtaina 24/7. Teho perustuu nanokokoisiin titaanidioksidihiukkasiin, jotka aktivoituvat ympäröivän valon vaikutuksesta ja muodostavat ns. reaktiivisia happiyhdisteitä. Nämä happiyhdisteet puolestaan tuhoavat pinnoilla olevat virukset, bakteerit, sienet, homeet ja VOC-yhdisteet. Pinnoite on turvallinen ihmisille ja ympäristölle.

Poistuthan salista ja teatterista henkilökuntamme ohjeiden mukaan. On hyvä varautua odottamaan. Väliajalla voit myös jäädä paikallesi istumaan.

Pidetään yhteyttä

Lippuja varatessasi kysymme yhteystietosi, jotta poikkeustilanteen yllättäessä saamme sinuun helposti yhteyden. Noudatamme henkilötietolakia ja käsittelemme tietojasi tietoturvallisesti.

Jos mieltäsi askarruttaa mikä tahansa turvallisuuteen liittyvä asia, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Lippumyymälän ja aulapalvelun henkilökunta auttaa ja opastaa. Tehdään yhdessä Kansallisteatterista turvallinen kohtaamispaikka – tervetuloa teatteriin!