Laajenna näkökulmaasi – lue kirja!

Näytelmät

Kansallisteatteri kustantaa yhteistyössä ntamon kanssa näytelmäkirjoja. Niitä myydään teatterin lippumyymälässä, lämpiön teatterikaupassa, ntamon verkkopuodissa ja hyvin varustetuissa kirjakaupoissa.

Uusimpia teoksia:
Juha Hurme: Lemminkäinen
Kirsikka Saari & Jenni Toivoniemi: Masennuskomedia
Pirkko Saisio: Koivu ja Tähti

Katso koko valikoima täältä!

Juhlajulkaisut

Myös erilaiset juhlajulkaisut Kansallisteatterin julkaisuihin, joista viimeisimpänä on julkaistu Kansallisteatterin lavastaja Kati Lukan ja pukusuunnittelija Tarja Simonen Yhteisiä suunnitelmia -kirja. Lukka ja Simone ovat tehneet mittavan uran suomalaisen teatterilavastuksen ja pukusuunnittelun parissa. Yli 16 vuotta yhteisissä tuotannoissa työskennellyt kaksikko on yhdessä toimittaja Suna Vuoren kanssa koonnut otteita elämäntyöstään upeaksi kirjaksi, jolla he myös juhlistavat 30 vuoden taiteilijauriaan.

Romaanit ja muut kirjat

Näyttämöillämme nähdään säännöllisesti kiinnostavia näyttämösovituksia sekä klassikko- että uutuusromaaneista. Myös näitä kirjoja on mahdollista ostaa lippumyymälästämme. Tällä hetkellä valikoimistamme löytyvät muiden muassa Laura Ruohosen Tippukivitapaus, William Shakespearen Romeo ja Julia, Kjell Westön Kangastus 38, Juha Hurmeen Niemi, Mihail Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan ja Thomas Bernhardin Vanhat mestarit.