Ryhmämenut

Teatterielämyksen yhteyteen liität helposti kokouksen, päivällisen, lounaan tai cocktailtarjoilun ‒ ennen esitystä, väliajalla tai esityksen jälkeen. Kansallisteatterin monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien tapahtumapaikoiksi.

Menuhinnat on ilmoitettu ilman juomia (sis. alv. 14 %, ei sis. teatterilippua). Ateriat tarjoillaan noutopöydästä ennen esitystä Suuren näyttämön toisen parven lämpiötiloissa. Iltanäytännöissä klo 17.00–18.30, päivänäytännöissä klo 11.45–12.45 (kulku teatterin pääovesta klo 17.00 / 11.30).

Kansallisteatterin ryhmämyynti auttaa sinua tilaisuuden järjestämisessä.

Musta Saara -menu 44 €

Vihreää salaattia ja vinegraittea
Paahdettua paprikapolentaa ja marinoituja kasviksia
Lohi-escabeche
Lintupâtéta ja kirsikkaa
La croquante -salaattia
Tomaatti-consommé

Gulassia marmorifileestä, tummaa paprika-valkosipulikastiketta, paahdettua perunaa ja haudutettua savoijinkaalia

Väliajalla
Musta Saara –leivos
Kahvia ja teetä

Buffetmenu 37 €

Vihersalaattia
Marinoitua mozzarella-artisokkasalaattia
Paahdettua kasvissalaattia ja palvattua ankkaa
Taikinoitua lohiterriiniä, valkosipulimajoneesia
Pienet katkarapucocktailit
Lämpimällä nyhtöpossulla täytetyt pitaleivät

Jälkiruokana leivoskahvit näytännön väliajalla

Buffetmenu 48 €

Vihersalaattia ja tuoreita hedelmiä
Kasvisterriiniä tomaattisalsan kanssa
Katkarapu-skagenit Rosala-leivällä
Avocado-lohichevicheä
Kana-caesarsalaattia
Riistamoussella täytettyjä minicroissantteja

Pääruoaksi naudan fileetä konjakki-pippurikastikkeessa ja kermaperunaa

Jälkiruokana omenamurupiirakkaa ja sabayon-kastiketta

Kevyt buffet-illallinen 25 €

Vihreää salaattia ja talonkastiketta
Uunissa kuivattua tomaattia ja parsaa
Helmi-couscous, paahdettua paprikaa ja halloumijuustoa
Kananpoika-galantiini
Savulohi-rillette
Talonleipää ja levitettä

Lounasmenu

Yhdellä pääruoalla 18,50 € / hlö ja kahdella pääruoalla 24,50 € / hlö

Viherversosalaattia
Avocado-perunasalaattia
Uunipunajuuria ja vuohenjuustoa
Talon leipää, voita ja hummusta levitteenä

Riistapyöryköitä, kermaista karpalokastiketta ja juures-perunasosetta
TAI
Broilerin fileetä mangokastikkeessa ja sitrus-basilikarisottoa
TAI
Uunilohta, tilliperunaa ja kylmää lime-kermaviilikastiketta

Jälkiruoaksi vaniljapannacottaa ja marjasalaattia