Ryhmämenut

Teatterielämyksen yhteyteen liität helposti kokouksen, päivällisen, lounaan tai cocktailtarjoilun ‒ ennen esitystä, väliajalla tai esityksen jälkeen. Kansallisteatterin monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien tapahtumapaikoiksi.

Menuhinnat on ilmoitettu ilman juomia (sis. alv. 14 %, ei sis. teatterilippua). Ateriat tarjoillaan noutopöydästä ennen esitystä Suuren näyttämön toisen parven lämpiötiloissa. Iltanäytännöissä klo 17.00–18.30, päivänäytännöissä klo 11.45–12.45 (kulku teatterin pääovesta klo 17.00 / 11.30).

Kansallisteatterin ryhmämyynti auttaa sinua tilaisuuden järjestämisessä.

KYLMÄ BUFFETmenu 45 €

Viherversosalaattia ja talon kastiketta
Kevyesti paahdettua broccoliniä, Kombu-marinoituja sieniä ja rapeaa lehtikaalia
Paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa ja pinjansiemeniä
Sokerisuolattua nierää, hapanleipä-crumble ja Bagna cauda -kastiketta
Rakuunaliemessä haudutettua luomubroilerin rintaa

Talon leipää ja vaahdotettua voita

Suklaa-fondant

Buffetmenu 38 €

Vihreää salaattia ja talon kastiketta
Mozzarellaa, melonia ja pinaattia
Kevätvihanneksia ja punajuuripestoa
Sokerisuolattua ankanrintaa
Lämminsavulohta ja tillikurkkuja

Ylikypsää karitsanrintaa, muhennettuja juureksia ja timjamikastiketta

Omenapaistos ja vaniljavaahtoa

Buffetmenu 42 €

Vihreää salaattia hedelmillä
Marinoitua kukkakaalia ja parsakaalia
Parsa-perunasalaattia
Rapu-caesarsalaattia ruiskrutongeilla
Paahdettua broilerin rintaa appelsiini siirapilla

Härän paahtofileetä, artisokka-perunakakkua ja tummaa olutkastiketta

Valkosuklaamoussea ja tuoremarjasalaattia

Kevyt buffet-illallinen 25 €

Vihreää salaattia ja yrtti-vinegraittea
Marinoitua parsaa, retiisiä ja broccolia
Paahdettuja kasviksia ja rucolaa
Vuohenjuustoa, pinjansiemeniä ja cantaloupe-melonia
Paahdettuja juurikkaita ja lohta

Maalaispatonkia ja levitettä

Lounasmenu

Yhdellä pääruoalla 18,50 € / hlö ja kahdella pääruoalla 24,50 € / hlö

Viherversosalaattia
Avocado-perunasalaattia
Uunipunajuuria ja vuohenjuustoa
Talon leipää, voita ja hummusta levitteenä

Riistapyöryköitä, kermaista karpalokastiketta ja juures-perunasosetta
TAI
Broilerin fileetä mangokastikkeessa ja sitrus-basilikarisottoa
TAI
Uunilohta, tilliperunaa ja kylmää lime-kermaviilikastiketta

Jälkiruoaksi vaniljapannacottaa ja marjasalaattia