Siirry pääsisältöön

Kansallisteatterin kevätkauden 2021 esitykset perutaan. Lue lisää!

Liput

Lippumyymälä

ma-pe 9-19

p. 010 7331 331
(0,0835 € + pvm/mpm)

peruutukset@kansallisteatteri.fi

Tervetuloa taas asioimaan lippumyymälään myös paikan päällä. Muistathan maskin ja turvavälin muihin asiakkaisiin.

Ryhmät ja yritysasiakkaat

ma–pe klo 9−16

p. 010 7331 332
(0,0835 € + pvm/mpm)

myynti@kansallisteatteri.fi
Sähköpostiin vastataan maanantaista perjantaihin klo 9-16.

Lippumyymälän käyntiosoite

Läntinen Teatterikuja 1 a, 00100 Helsinki

HUOM! Koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen vuoksi meidän tulee tietää, keitä katsomossa on, jotta viranomaiset voivat sairastapaustilanteessa jäljittää tehokkaasti mahdolliset tartuntaketjut. Lunastus- ja ostomahdollisuus R-kioskeilta on toistaiseksi pois käytöstä asiakastietojen keräämisen varmistamiseksi.

Saman illan lippu -50%

Saman illan lippu Kansallisteatterin omiin esityksiin aina puoleen hintaan! Alennuksen saa perushintaisesta lipusta ja lipun voi ostaa klo 9.00 alkaen saman illan näytäntöön lippumyymälästämme, Lippupisteen toimipisteistä tai verkkokaupasta. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Tarjouksia tekstiviestillä

Haluatko viime hetken edullisia lipputarjouksia – alennus aina vähintään 10 €! Lähetä tekstiviesti LIITY TEATTERI numeroon 16233 (0,32 €). Voit lopettaa tekstiviestien vastaanottamisen lähettämällä viestin POISTU TEATTERI numeroon 16233 (0,32 €).

Etukortit yrityksille

Etukortti on avoin lippu, jonka saaja voi vaihtaa haluamaansa paikkalippuun. Etukortteja on ostettava vähintään 20 kpl/krt. Etukortti on erinomainen yrityslahja tai lahja henkilökunnan palkitsemiseen ja tukemiseen. Etukortin hinta on 32 € / kpl ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Lehdistöliput

Varaamme medialippuja (2 kpl) työtehtävissä oleville toimittajille. Pressikortilla voi  varata yhden lipun (15 €) viikko ennen näytäntöä. Varaukset viestintäpäällikkö Mia Hyväriseltä, mia.hyvarinen@kansallisteatteri.fi.