Siirry pääsisältöön
""

Valokuvabloggausten sarja jatkuu! Kiertuenäyttämön tuottaja, moniosaaja Sanna Breilin tallensi valokuvaamalla hetkiä työstään.

""

Kiertuenäyttämön uuden tuotannon, Diplomaattien (käsikirjoitus ja ohjaus Juha Mustanoja) harjoitukset alkoivat ulko-olosuhteissa. Vielä tarkenee ja kahvia menee. Keskittyneesti treenaamassa ovat Nora Raikamo, Jussi Lehtonen ja Antti L.J. Pääkkönen.

""

Tyypillinen tehokas toimistohetkeni. Multitaskaus ei ole ehkä ihan suositelluin työtapa, mutta näin se sujuu.

""

Vihdoinkin päästiin harjoittelemaan sisätiloihin ja näyttelijät saivat kengät ja harjoitusvaatteita. Peili on ystävä.

""

Tuottajan roolini vaihtuu kaksi kertaa viikossa ohjaajan rooliksi lasten-ja nuorten teatteriryhmissä. Oma taiteellinen työ on tärkeää.

""

Joskus harvoin minut voi nähdä tilanteessa, jossa en tee mitään. Paitsi tässä kyllä odotan tuotantopalaverin alkamista. Sohvakin työhuoneessa oli, mutta nyt on tyytyminen Fatboyhin.

""

Koronaepidemia pysäytti suurelta osin Kiertuenäyttämön esitystoiminnan. Esityksemme menevät palvelutaloihin, hoivakoteihin, erilaisiin asumisyksiköihin sosiaali-ja terveyssektorilla. Nyt ne paikat on pääasiassa suljettuina ulkopuolisilta vierailijoilta.

""

Kerran viikossa ehdin myös opettaa teatteria alle kouluikäisille. Yli kymmenen vuoden ajan olen saanut heitä opettaa. Nämä pienet ihmiset ovat tulevaisuuden teatterin kokijoita ja tekijöitä.

""

Tiukkaa työskentelyä laulujen ja koreografisen osuuden kanssa. Kuvassa ollaan kyllä vasta laulun parissa. Takitkin muuttivat väriään.

""

Pukujen valmistuksessa on monenlaisia työvaiheita. Imurin varressa on pukusuunnittelija Noora Salmi.

""

Sanoinko jo jotain kahvista? Sitä pitää olla riittävästi.

""

Onko tuottajalla vapaata? Joillain tuottajilla varmaan on. Minulla ei juurikaan ole omista valinnoistani johtuen. Mutta silloin harvoin kun vapaata on niin otan polkimet alleni.

""

Omakuva? Tuottaja on aina jossain lähellä ja vähän kaikkialla vaikka et juuri sillä hetkellä häntä näkisi.